OTKRIVEN PRAVI RAZLOG MILJANINOG BEKSTVA: Evo šta je PROGANJALO pred sam kraj rijalitija - ON JE ZA SVE KRIV (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je ovo bilo vredno 50.000 evra?!

OTKRIVEN PRAVI RAZLOG MILJANINOG BEKSTVA: Evo šta je PROGANJALO pred sam kraj rijalitija - ON JE ZA SVE KRIV (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić

Nakon što se Miljana Kulić diskvalifikovala iz "Elite 7", kada je juče u ranim jutarnjim satima pobegla iz Bele kuće i uputila se ka Nišu, na društvenim mrežama krenule su razne spekulacije o tome zašto se svake godine na sličan način ponaša i zašto nije dočekala finale rijalitija.

Najviše je onih koji smatraju da je Lazar Čolić Zola okidač i za ovaj Miljanin ispad koji je napravila samo pet dana pred veliko superfinale. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić samoinicijativno napustila "Elitu"

Kako smo dalje uspeli da saznamo od izvora bliskog porodici Kulić, pravi razlog njenog bekstva zasita i jeste zbog njenog bivšeg.

- Miksi je takva, ona prosto ne može da podnese da se u samom finišu nađe pored Zole i da rizikuje da on ima bolji plasman od nje. To bi je potpuno demoralisalo -priča Miljanin poznanik za naš portal i nastavlja:

Ovako je sama stavila tačku na ovogodišnje učešće i na svoj način izašla kao pobednik. Ona je, kako je i sam Zola nedavno priznao, sa njim imala drugačiji plan ove sezone. Ovo je trebalo da bude godina njihove ljubavi i onda im ne bi ni bilo bitno kako će ko da se plasira, ako bi izašli kao par. Ona se sve vreme nadala da će do pomirenja doći možda baš pred superfinale, ali kako je Zola nedavno priznao da od toga nema ništa, svi su u tim njegovim rečima već videli da će da je natera na diskvalifikaciju. Pošto im se sve izjalovilo, ona nije mogla na sve to još da stane u finalu pored njega i da se takmiči sa njim. Ovako je bolje!

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Lazar Čolić Zola i sam priznao da je sa Miljanom imao drugačije planove 

Ipak, s obzirom na to da se samoinicijalno napuštanje takmičenja po ugovoru, koji se potpisuje pre ulaska u rijaliti, kažnjava novčano, unapred određenom sumom, Kulićku će ovakav ishod skupo da košta!

Podsetimo, produkcija je obavestila takmičare "Elite" da je Miljana Kulić zvanično diskvalifikofvana, te da će televizija Pink u skladu sa potpisanim ugovorom tražiti odštetu od 50.000 evra. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Melanija

09.07.2024 07:01

Nije istina! Plaši se niskog plasmana jer u svojoj glavi je umislila da je apsolutni favorit.

Kiki

09.07.2024 18:29

Neverovatno objašnjenje.