BRUTALNA SVAĐA IVANA I JELENE MARINKOVIĆ! Haos u Eliti, supružnici se raspravljali gore nego ikada!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo ti ćuti i ne govori ništa. Nećeš ni intervju... Ma j**aću ti ja mater - ponavljao je psovku Marinković, koji je ljut jer njegova žena ne priča svoju stranu priče već ćuti.

BRUTALNA SVAĐA IVANA I JELENE MARINKOVIĆ! Haos u Eliti, supružnici se raspravljali gore nego ikada!

Foto: RTV PINK printscreen

Ivan Marinković, uznemiren pričom o navodnoj aferi u Eliti svoje supruge Jelene Marinković sa cimerom Urošem Rajačićem, pred kamerama je uputio preteće reči svojoj supruzi. Marinković je izrazio svoje nezadovoljstvo Jeleninim ćutanjem i nedostatkom komunikacije povodom ove situacije, te je izgovorio nekoliko psovki koje je upitio na njenu adresu.

- Samo ti ćuti i ne govori ništa. Nećeš ni intervju... Ma j**aću ti ja mater - ponavljao je psovku Marinković, koji je ljut jer njegova žena ne priča svoju stranu priče već ćuti.

Pre toga je naglas komentarisao najavu za intervjue.

Foto: RTV PINK printscreen

Ivan i Jelena Marinković

 

- Sad će Matoru i Janjuša da zovu, samo da ispričaju šta su čuli i to je to. Kakva glupača - rekao je Ivan.

Podsetimo, Stefani Grujić, takmičarka koja je raskrinkala aferu Jelene Ilić Marinković i Uroša Rajačića, razvezala je sinoć jezik i otkrila voditelju Darku Tanasijeviću sve detalje koje je krila. 

- Stefani, otkrila si sve u vezi s Jelenom i Rajačićem. Kako se sve to desilo - upitao je Darko.

Foto: RTV PINK printscreen

Ivan i Jelena Marinković

 

Ona je meni nakon boravka u zatvoru rekla da je u zatvoru bilo šta je bilo. On je s vrata rekao: "Da li je moguće da se ovo dešava?!" Ne znam kako se desilo to da legnu jedno pored drugog, ali mi je rekla da joj je ruku provukao da je zagrli samo. Priznala mi je da se zaljubila. Meni je Rajačić nakon toga, kad je shvatio da ja znam, priznao da su se intimnije dodirivali, odnosno da su se intimno mazili. Nakon toga sam joj rekla da sam saznala da su malo više prešli granicu nego što je ona meni rekla. Njihova priča se poklapa, osim dela gde je ona meni rekla da joj je priznao da se zaljubljuje, dok on negira to. Priznala mi je da je i Ivana nazvala "Uroše" jednom prilikom - kazala je Stefani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading