IVAN KRŠI I LOMI PO IMANJU! JEZIVE SCENE POSLE JELENINOG PRIZNANJA O AFERI! Marinkoviću se SLOŠILO OD MUKE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnici Elite večeras u emisiji "Pretres nedelje" oči su fiksirali na Ivana i Jelenu Marinković zbog njene prevare sa Urošem Rajačićem.

IVAN KRŠI I LOMI PO IMANJU! JEZIVE SCENE POSLE JELENINOG PRIZNANJA O AFERI! Marinkoviću se SLOŠILO OD MUKE!

Foto: RTV PINK printscreen

Učesnik Elite Ivan Marinković napravio je haos na imanju nakon što je Jelena priznala da ga je prevarila sa Urošem Rajačićem. On je u jednom momentu počeo da šutira stvari, da bi u jednom momentu kao zombi šetao pored bazena. Obezbeđenje je odmah moralo da reaguje kako bi ga smirilo, a nakon incidenta se vratio za crni sto kako bi komentarisao celu situaciju.

Foto: RTV PINK printscreen

Ivan Marinković

 

Podsećamo, učesnici Elite večeras u emisiji "Pretres nedelje" sve oči su fiksirali na Ivana i Jelenu Marinković zbog njene prevare sa Urošem Rajačićem. 

Ivan Marinković premestio se u drugi deo dvorišta sa Jelenom Ilić Marinković, te su tom prilikom nastavili razgovor, a on je usred istog uhvatio totalnu nespremnu, na šta je ona nasela i priznala mu aferu sa Urošem. 

Foto: RTV PINK printscreen

Ivan Marinković

 

- Ne verujem ti ništa, ti si bio kod Nevene u kući, bog zna šta ste radili - rekla Jelena. 

- I ti si bila devet meseci napolju sama dok sam ja bio u rijalitiju, pa si mogla svašta da radiš - optužio je Ivan, Jelenu. 

Za to prošle godine mogu da se zakunem - rekla je Jelena.

Foto: RTV PINK printscreen

Ivan Marinković

 

- Ali zato za ovo sa Urošem ne možeš da priznaš, zato što lažeš - rekao je Ivan.

- Eto, priznala sam ti - rekla je Jelena.

Foto: RTV PINK printscreen

Jelena Marinković i Uroš Rajačić

 

- Pa eto priznaj da si sve uradila jer si htela i jer ti se svidelo, a ne namerno kako bio mene napravila ljubomornim - rekao je Ivan.

Priznala sam šta hoćeš više - rekla je Jelena.

- Ja sam tebe volela, ti mene ne voliš - rekla je Jelena.

- Ma, nemoj, uništila si nas - rekao je Ivan.

Inale, ranije u toku večeri, Ivan Marinković se za vreme reklama slomio za crnim stolom i počeo da plače. Njemu je odmah priča Anđela Šparavalo i pružila mu utehu.

Ivan nije mogao da obuzda svoja osećanja nakon priznanja Uroša Rajačića da je već mesecima u tajnoj aferu sa njegovom suprugom Jelenom Marinković.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milo

09.07.2024 04:31

Šta ima da Lomi po kuci Neka ze Sabre dodje sebi I U potragu Za novom ženom Pa da šta tu ima da Histeriše itd. Jelena je pala ns Frajera mladjeg I toje to.