POSLE LJUBAVNE AFERE BRAČNI PAR STIGLA NAJGORA KAZNA: Pošto im je PUKAO BRAK Jelena i Ivan moraju da PUKNU i OGROMNU LOVU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinkovići zaboravili da su u rijalitiju, zbog čega će snositi ozbilje novčane posledice.

POSLE LJUBAVNE AFERE BRAČNI PAR STIGLA NAJGORA KAZNA: Pošto im je PUKAO BRAK Jelena i Ivan moraju da PUKNU i OGROMNU LOVU!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Otkako je isplivala istina da je Jelena Marinković prevarila supruga Ivana Marinkovića sa cimerom Urošem Rajačićem, njih dvoje su sve vreme pokušavali da razgovaraju, ali da ih niko drugi ne čuje, pa su u pojedinim momentima skidali bubice.

Kako se nenošenje bubice strogo novčano kažnjava jer se time obesmišljava koncept rijalitija kao televizijskog programa, osim toga što im je pukao brak, par će pući i sa parama, s obzirom na to da su kazne za nenošenje bubica paprene.

Opšte je poznato da se bubice u Beloj kući moraju nositi redovno, a ovo pravilo je jedno od ključnih za rijaliti jer bez zvuka, priroda rijalitija kao televizijskog programa gubi smisao.

Svaki učesnik, odlukom da uđe pred TV kamere, pristao je da se njegove reči prenose i snimaju 24 sata dnevno. Stoga, ne postoji nikakvo opravdanje da se ovo pravilo ne poštuje. Bubice omogućavaju gledaocima da čuju svaki razgovor, svaku emociju i svaku svađu, što čini rijaliti dinamičnim i uzbudljivim.

Republika

Foto: RTV PINK printscreen

Ivan i Jelena Marinković razgovarali bez bubica

Nenošenje bubica može ozbiljno narušiti tok programa i frustrirati gledaoce koji žele da budu potpuno upućeni u dešavanja u kući. Produkcija rijalitija upravo iz tog razloga najstrože kažnjava učesnike koji zanemaruju ovo pravilo.

Kazne su visoke, kako bi se obezbedilo da se pravilo poštuje i kako bi se očuvala autentičnost i transparentnost rijalitija.

Pošto su Ivan i Jelena Marinković satima razgovarali bez bubica i to baš kada su postali centar dešavanja u "Eliti", njih dvoje će morati da plate kaznu.

Podsetimo, Uroš Rajačić tvrdi da mu je Jelena slala poruke i da je prevarila svog supruga sa njim u zatvoru. Iako je Jelena na početku samouvereno negirala da se tako nešto dogodilo, ona je tokom večerašnjeg "Pretresa nedelje" priznala neverstvo.

Republika

Foto: RTV PINK printscreen

Ivan Marinković završio u suzama zbog ženinog neverstva

Kako su pravila za sve učesnike jednaka, Jelena i Ivan biće papreno kažnjeni jer, ne samo da su pokazali nepoštovanje pravila produkcije, nego su i svojim postupkom pokazali nepoštovanje i gledalaca koji svoje slobodno vreme poklanjaju upravo njima. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Melanija

09.07.2024 07:17

Sramota! Zar želite baš sve da čujete i vidite da bi se sladili. Što je produkcija gasila kamere kada se Dejan konvertit svakodnevno molio i time pokazao da je postao musliman jer u tom slučaju ne bi pobedio. Zašto niste pokazali seks Uroša i Jelene kao što ste pokazali seks Maje i Pantere samo da bi član produkcije Đedović dobio opkladu od 10.000 evra.