MIONINA SKANDALČINA! Biće KARAMBOLA kad Ša i Stanislav saznaju OVO!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica mu se noću uvlačila u sobu i izlazila u cik zore da je niko ne vidi!

MIONINA SKANDALČINA! Biće KARAMBOLA kad Ša i Stanislav saznaju OVO!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović varala je Stanislava Krofaka s muzičarem koji je inače jedan od najboljih prijatelja Nenada Aleksića Ša, ekskluzivno saznaje Republika! Starleta, koja mesecima trese imanje u Šimanovcima, jedna je od glavnih tema ovogodišnje "Elite" zbog svoje turbulentne veze s reperom Nenadom Aleksićem Ša. Iza sebe ima ljubavnu aferu s kojom su povezani njen sadašnji i bivši dečko i zbog koje će obojica, kad budu saznali, poželeti da je nikada više ne vide u životu.

- Miona je poznata po tome da se često i lako zaljubljuje, ali i odljubljuje. Poznajemo se godinama i oduvek je bila devojka koja nije marila šta drugi govore kad joj se neki dečko dopada. Morao je da bude njen ili bi napravila haos. Ona je veoma seksualna i ne može bez seksa. Ima jako izraženu seksualnu energiju i spremna je na sve samo da bude zadovoljena i srećna. Kada je Krofak počeo da joj pomaže oko muzičke karijere, uspeo je da joj sredi svirke i nastupe s dobrim muzičarima koji su je pratili svuda, ali i ona njih, sve po potrebi. Bili su to zgodni momci, za Krofaka rizik, a za nju iskušenje - počinje priču pevačicina prijateljica koja je do tančina upoznata s njenim privatnim životom.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ša, Miona, Stanislav

- Jedan od muzičara bio je veoma zgodan i lep, baš onakav kakve ona voli. Gledali su se stalno, ali na početku je Krofak išao s njom na nastupe, pa nije smela ništa dalje od flerta. Tek kad je on prestao da ide s njom, jer je imao obaveze, Miona je bacila udicu i počela da se muva s njim. Prvo je sve bilo samo flertovanje, muvanje, a onda je pao prvi poljubac i sve ono dalje što ide. Kada su negde ostajali po dva dana, ona se nije odvajala od njega. Čak je spavala kod njega u sobi, uvlačila se krišom noću da je niko ne vidi, a izlazila u cik zore. Krofak, naravno, nikada nije saznao da mu je Miona nabila rogove s momkom iz benda s kojim ju je on spojio - nastavlja priču njena prijateljica, pa završava sa šok-detaljima u vezi s muzičarem:

- Miona je tad saznala da je njena seks-šema, muzičar s kojim je varala Stanislava, saradnik mnogih estradnjaka, među kojima je i njen sadašnji momak Nenad Aleksić Ša. Njoj to tad nije bilo važno, ali sad kad je s njim, verujem da moli boga da se ona i muzičar, Nenadov prijatelj nikada ne sretnu. Ona je Stanislavu nabila rogove s muzičarem s kojim je imala svirke, a da stvar bude još gora, taj muzičar sarađuje sa Ša i jedan je od njegovih bližih saradnika i prijatelja kad je muzika u pitanju. Jedva čekam da se klupko odmota i da Ša i Krofak saznaju da je Miona bila s čovekom kog obojica znaju. Mislim da je ni jedan ni drugi neće pogledati posle ovoga - kaže naš odlično obavešten izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading