PRE DISKVALIFIKACIJE PRETILA DA ĆE UBITI NEKOGA: Procurio jezivi snimak Miljane Kulić - zbog ovoga je produkcija HITNO REAGOVALA! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandalozno ponašanje bivše učesnice "Elite" šokiralo region!

PRE DISKVALIFIKACIJE PRETILA DA ĆE UBITI NEKOGA: Procurio jezivi snimak Miljane Kulić - zbog ovoga je produkcija HITNO REAGOVALA! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić

Diskvalifikacija Miljane Kulić samo pet dana pred velikosuperfinale "Elite" šokirala je gledaoce popularnog rijalitija. Kulićeva je juče ujutru napravila haos, nakon čega je Veliki šef poslao pismo, a sad je isplivao novi snimak.

Kako se vidi i čuje na snimku, Kulićeva je pretila da će ubiti nekoga.

- Pustite me da izađem odavde, ubiću nekog! Napraviću takvu situaciju, da obezbeđenje ode, da bih se smirila, pa da vidite... - govorila je Miljana.

- J*bem li vas u usta ja - psovala je Kulićeva, što možete videti u nastavku ovog teksta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo_realno6_

Kako se ovakvo ponašanje ne toleriše u "Eliti", nije ni čudo što je Kulićeva diskvalifikovana i kažnjena sa 50.000 evra.

Inače, kako nam je Miljanina majka Marija otkrila, bivša učesnica "Elite" je odmah nakon diskvalifikacije krenula za Niš. Ekipa portala Republika odmah je krenula u Miljanin rodni grad, a tamo nas je sačekala zatvorena kapija.

Republika

Foto: Tamara Pavišić, M.M./ATAImages

Kuća Miljane Kulić

Miljanin otac Siniša Kulić nije bio raspoložen za izjave, ali smo porazgovarali sa njihovim prvim komšijom Daliborom, koji se šokirao kad je čuo da je Miljana diskvalifikovana.

- Diskvalifikovana? - iznenadio se Dalibor.

- Kakvo mišljenje imate o njoj? - upitali smo ga.

- Pa, rijaliti učesnica... Bori se, trudi se na sebi svojstven način. Čiki Sikija znam lično, korektno sve... Mali Željko je legenda, igramo se sa njim - otkrio je on za Republiku.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK, ST/Tamara Pavišić

Komšije i sugrađani Miljane Kulić

Porazgovarali smo i sa Miljaninim sugrađanima, a snimak iz Niša, kao i njihove izjave, možete videti na kraju ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading