OMILJENA UČESNICA "ELITE" IZNENADA NAPUSTILA RIJALITI: Produkcija donela konačnu odluku, ukućani grcaju u suzama!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo niko od ukućana nije očekivao.

OMILJENA UČESNICA "ELITE" IZNENADA NAPUSTILA RIJALITI: Produkcija donela konačnu odluku, ukućani grcaju u suzama!

Foto: Ilustracija

Goca Džehverović je zvanično napustila Belu kuću, ali nije otišla sama - sa sobom je povela malu kucu po imenu Vesna. Ovaj emotivan trenutak izazvao je mnogo pažnje među učesnicima, posebno kod Aneli Ahmić i Uroša Stanića, koji su se posebno vezali za malu Vesnu. Svi su se trudili da joj pruže što više pažnje i ljubavi pre nego što napusti rijaliti-šou. Njih dvoje nisu ispuštali Vesnu iz zagrljaja, pokazujući koliko su se vezali za malu kucu tokom njenog boravka u rijalitiju. Ovaj oproštaj definitivno će ostati urezan u sećanja takmičara.

Podsetimo, Vesna je pas Marka Janjuševića Janjuša, a njeno prisustvo u Beloj kući mnogima je ulepšalo boravak u rijalitiju. Vesna je spavala sa Janjušem u rehabu, pa je jasno da će on posebno osetiti ovu prazninu.

 

Ukućani su se pozdravili sa Vesnom, pa nastavili svoje aktivnosti na imanju, a Urošu je posebno teško pao Vesnin odlazak.

Videćemo da li će neko zauzeti Vesnino mesto u rehabu i ko će sada Janjušu praviti društvo, ali ovaj emotivan momenat izazvao je burne reakcije, kako u Beloj kući tako i van iste s obzirom na to da su i gledaoci uživali u Vesninim zanimljivim momentima, a njeni trenuci sa Janjušem uglavnom su postajali viralni.

Podsetimo, Goca Džehverović je prethodno održala sastanak u "Eliti", verovatno poslednji u ovoj sezoni, pa saopštila ukućanima da je vreme da pas Vesna napusti rijaliti. Zajedno su otišle iz Bele kuće, a takmičari su bili izuzetno tužni zbog ove odluke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Hrurre

09.07.2024 19:19

Ponor koji je urnisao srbiju!!!!!!