STANISLAV PATOSIRAO ŠA NIKAD VEĆIM PONIŽENJEM: Krofak priredio Mionionom dečku njeviđeni BLAM!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanislav Krofak rešio je da ponizi Nenada Aleksića Ša pred svima.

STANISLAV PATOSIRAO ŠA NIKAD VEĆIM PONIŽENJEM: Krofak priredio Mionionom dečku njeviđeni BLAM!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom dana produkcija rijalitija ,,Elita" priredila je takmičarima ,,Uspomene", a kada je došao na red Nenad Aleksić Ša, ostali učesnici su iskoristili priliku da prokomentarišu. Jedan od Nenadovih ljutih rivala svakako da je Stanislav Krofak, koji je ponizio Aleksića nikad surovije. 

Naime, Stanislav je prokomentarisao kako su mu delovale Nenadove uspomene, nakon čega su se priključili i ostali takmičari:

- Dok je bio beba bio je super, kasnije nisam ni gledao toliko, šta da kažem više - rekao je Stanislav.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksića Ša Elita 7

 

- Ja sam bila dobra sa Ivanom i stvarno je bila jako super devojka, nekako su bili pravi par, imali su zajedničko društvo i nekako mi je krivo zbog svega toga. Što se tiče mene ostala mi je u lepom sećanju - rekla je Matora.

- On je dečko imao baš buran život, imao je mnogo izbora i mnogo puta je posrnuo. Taj odnos sa Tarom je stvarno bio boleština, što se tiče njegove devojke Vanje hteo je da nađe svoju sreću i na kraju je opet došlo do kraha odnosa. Na kraju svih tih odnosa je on dotakao mulj i postao je bolestan - rekao je Janjuš.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanislav Krofak Elita 7

 

- Usponi i padovi, moj život je kao da sam 10 njih proživeo. Neću uošte da pričam o tome jer imam ovde devojku, dva braka iza sebe. Što se tiče prvog braka ja sam apsolutni krivac, što se tiće druge veze voleo bih da zaboravim, takođe i taj brak. Nakon nove godine Miona više nije ista, kad smo se družili na početku bilo je drugačije ali od kad se podsetila bivših odnosa sve je nervoznija pogotovo sad pred kraj, ne znam u čemu je problem - rekao je Ša.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
fontana

09.07.2024 21:05

Nadam se da ce Nenad po izlasku da se sabere i shvati da je sam sebi najveci neprijatelj, treba nekada i poslusati ljude sta misle a ne tvrdoglavo ostajati u g...ima. Ova Miona je dno dna, latentni sadista pogledajte vi njen tup pogled i kez na ustima, ona ga namwrno izludi pa ide za njim vredja ga i ceri mu se u facu, devojka je psiho a sve prebacivala na njega. Ljiljo, Kizo, Pedja, ova je zmijurina teska.

Katarina

10.07.2024 09:44

@fontana - Mada ni Ša nije baš tačan, i on u sebi nosi mnoge poremećaje i patologije. Ne zna se ko je gori i lošiji od njih dvoje!

arka

09.07.2024 21:31

i ovaj stanislav postaje dosadan