ĐEDOVIĆ SE SRUŠIO UŽIVO U PROGRAMU: Drama u rijalitiju, produkcija mu HITNO ukazala STRUČNU POMOĆ - IZVEDEN ODMAH!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O dramatičnoj sceni takmičari i danas pričaju!

ĐEDOVIĆ SE SRUŠIO UŽIVO U PROGRAMU: Drama u rijalitiju, produkcija mu HITNO ukazala STRUČNU POMOĆ - IZVEDEN ODMAH!

Foto: TV Pink/printscreen/društvene mreže

Marko Đedović proslavio se takmičenjem u rijalitiju ,,Zadruga", nakon čega postaje voditelj televizije Pink. Đedović je imao važnu ulogu jedan od glavnih ljudi u rijalitiju ,,Prvi bend Srbije", a tada se jednom i desila dramatična situacija, koja je sve šokirala. 

Dok je razgovarao sa učesnicima o tadašnjim dešavanjima u kampu i novim muzičkim projektima, Đedović je iznenada izrazio nezadovoljstvo svojim zdravstvenim stanjem, ističući da mu je loše. Bez ikakvog upozorenja, voditelj se srušio na pod, ostavljajući sve prisutne u šoku i panici.

 

Nakon što se Đedović onesvestio, kamperi su odmah reagovali pritekavši mu u pomoć, dok je obezbeđenje brzo intervenisalo, iznoseći voditelja napolje kako bi mu pružili neophodnu medicinsku pomoć. Ova dramatična situacija ostavila je dubok utisak na sve prisutne, ali je takođe pokazala solidarnost i brzu reakciju u slučaju hitne situacije.

Đedović se brzo oporavio nakon ovog incidentna uživo u programu i brzo se vratio na posao. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Đedović

 

Podsetimo, Đedović je sada aktuelni takmičar ,,Elite", a on je nedavno govorio o temama iz rijalitija:

Ja više ne znam šta se dešava, ali da je dobro, nije dobro. Rečnica Janjuševa: "Ko si ti da dođeš ovde i budeš dobro plasirana" je početak i kraj svega. Sve što si planirao da sakriješ za 10 meseci izađe. Dao je potvrdu za sve ono što mi mesecima u kući mislimo, da je ovo sve jedna velika igra i sprdnja sa životom jedna žene, sprdalo se i sa životom njenog deteta. To je trebala da bude vrsta rijaliti igre i da se preživi rijaliti na taj način, a onda se sve otrgo kontroli. Devojka je ostala trudna, pila je tabetu, on je znao za tu tabletu - govorio je Marko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading