"NIKAD NEĆE BITI DOBAR OTAC, NI PARTNER"! Bivše Ivana Marinkovića SE SLOŽILE - Nije dostojan deteta!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedan ljubavni brodolom otkrio strašnu istinu!

"NIKAD NEĆE BITI DOBAR OTAC, NI PARTNER"! Bivše Ivana Marinkovića SE SLOŽILE - Nije dostojan deteta!

Foto: RTV Pink printscreen, youtube.com/Zadruga Official

Afera Jelene Marinković i Uroša Rajačića glavna je tema rijalitija "Elita" poslednja dva dana.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković plače

Ivanu Marinkoviću se srušio svet, kada je saznao da mu je supruga Jelena u "Eliti" bila neverna s osam godina mlađim Urošem. Pored preljube, ovaj bračni par svojevremeno se susreo sa brojnim skandalima, a poslednji u nizu je zgrozio čitavu naciju. Nakon ispovesti Uroša Rajčića nije mogao da dođe sebi.

Za vreme reklama otkrio je da njegova ćerka Lena nije volela Jelenu Marinković i da mu je govorila da se skloni od nje.

- Jovana, izvini... Janjuše, izvini... Stefani, izvini. Šta sam ja doživeo? - plakao je Ivan.

- Izgubio sam brata, pa se borim... Šta ćeš? - dodao je Janjuš.

- Govorili su mi da se sklonim od nje, Lena mi je govorila da se sklonim od nje. Ja sam sve rasterao zbog nje, ja ovo sigurno sanjam. Ovo nije moguće. Ona je meni rekla da nas izvučem večeras, da je to na meni, kako ja to shvatam kao šalu - otkrio je Ivan.

- Da li ste imali odnose? - upitala je Anđela Šparavalo.

- Ne, ovde nemamo odnose. Ja ne znam kako ću od ovoga da se oporavim. Ja sam u šoku - priznao je Ivan.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Uroš, Jelena, Ivan

Podsećamo, Ivan nije mogao da obuzda svoja osećanja nakon priznanja Uroša Rajačića da je već mesecima u tajnoj aferu sa njegovom suprugom Jelenom Ilić, pa je počeo da lomi sve pred sobom i najavio Jelenino iseljenje iz stana u Beogradu.

- Bilo je tog maženja i hvatanja ovde, gde je ona mene grebala malo i bilo je tih dodira. Posle toga smo seli da pričamo o tome gde mi je ona rekla da se negde zaljubila i da hoće da se vidimo napolju. Bilo je na tiću da možemo da se viđamo i da bi videla sa njim šta i kako, za nastavak naše priče, pričali smo malo o tome i to je ono što je bilo u zatvoru - rekao je Uroš, što je razbesnelo Ivana.

Jelena se otvorila Lejdi Di kasnije i priznala šta joj smeta.

- On je nezainteresovan za mene. Kad bi videla Ivana kakav je bio kad smo ušli u vezu, slikao me stalno, donosio mi kafu u krevet. S vremenom se ohladio i misli da može da ide u rijaliti stalno, a da ja sedim kući. Ja sam njemu davno rekla da sam izgubila šest godina života s nekim ko nije želeo decu sa mnom. To ne znači da ga ne volim kao čoveka, ali ja ne mogu da ga volim kao muškarca jer ne pokazuje emocije prema meni, niti ikakvu nežnost. Ja njega prvog zagrlim u krevetu i sve na silu se radi. Ako treba da se ustane iz kreveta, ja čupam - pričala je Jelena.

Iako sa Jelenom nije dobio dete, Ivan je već otac dvoje dece. Sa nedavno diskvalifikovanom Miljanom Kulić ima sina Željka kog retko viđa, ali ni Miljana, kao ni njena majka Marija nisu imale reči hvale o Marinkoviću, iako se Miksi nadala da će se nekada promeniti.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić

- Ne znam, volela bih da ga vidim. Obećavao je Željku da će ga videti. To je mnogo inteligentno dete. Volela bih da dođe, ako moja majka dozvoli. Imala je osećaj da on nikad neće biti dobar otac. Ne znam, sve mi se nešto skupilo. Ne osećam se dobro, nisam srećna - govorila je svojevremeno Kulićeva.

Ni prva supruga, pevačica Goca Tržan nije imala reči hvale o bivšem partneru.

- Nisam htela da se udam uopšte. Ostala sam u drugom stanju. Sad kad me pitaš, ja sam se sa Ivanom smuvala 2. aprila, a već u septembru sam saznala da sam trudna. To je četiri ili pet meseci zabavljanja. Ostala sam trudna i bila sam presrećna što sam trudna. Toliko sam sebi bila genijalna, posebna, lepa... - izjavljuje Tržanova i napominje:

Foto: E-stock/Caslav Vukojicic

Goca Tržan

- Toliko sam želela to dete da nijedan znak pored puta nisam videla, a svi su bili tu. Onda sam se udala i desilo se to da sam bila zaljubljena u to što sam mama. Bila sam srećna što je tu moje dete. Radilo me je to. Ja apsolutno ne žalim zbog svog prvog braka, odmah da se razumemo. Bila je greška u smislu toga što sam svom detetu izabrala oca koji, evo reći ću, nije dostojan takvog deteta - istakla je pevačica ranije za medije i čini se da je u tim trenucima bila čak i blaga.

O tome kakav je sada odnos Lene i tate, Goca je kratko rekla:

- Pa, nemaju nikakav odnos. Po zasluzi sve ide u životu - govorila je Goca nedavno u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading