ŠA PLJUNUO MIONU: Nastao opšti haos u Beloj kući! TEŠKO NJEMU kad izađu napolje, ovo je ZVANIČAN KRAJ NJIHOVE VEZE (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovanovićeva potpuno izbacila repera iz takta, posle ovog nema više ništa od njih!

ŠA PLJUNUO MIONU: Nastao opšti haos u Beloj kući! TEŠKO NJEMU kad izađu napolje, ovo je ZVANIČAN KRAJ NJIHOVE VEZE (FOTO)

Foto: PRINTSKRIN

Kako se bliži kraj "Elite" odnos između rijaliti para Mione Jovanović Nenada Aleksića Ša je pod sve većom tenzijom zbog toga da li će opstati napolju.

Ljubavni partneri ne mogu da sakriju netrpeljivost koju s vremena na vreme imaju jedno prema drugom zbog konstantnog pritiska, a Ša se posebno razbesni kad shvati da Miona stalno iznalazi nove razloge da raskine sa njim.

Republika

Foto: PRINTSKRIN

Nenad Aleksić Ša prvo molio Mionu da razgovaraju

Ona mu je sve vreme izgovarala gnusne uvrede zbog čega se reper još više nameračio da stvar istera na čistac, te je sve vreme išao za njom i pratio je u stopu zahtevajući od nje da mu se izvini. On je na momente urlao i penio, da bi doživeo i totalno pomračenje kada ona nije prestajala da ga šikanira. 

Prvo je upao u ženski WC i molio je da izađe da razgovaraju, a kada je ona odbila komunikaciju sa njim, nastavio je da je prati. Dok je stajao na vratima kupatila, pored njih se stvorilo i obezbeđenje koje je nastavilo da ih prati oboje kako ne bi došlo do većeg incidenta. Pošto je Jovanovićeva nastavila da ignoriše Ša, samo mu povremeno dobacivši poneku uvredu, on je skroz izgoreo pa se u jednom trenutku okrenuo i pljunuo u njenom pravcu iz daljine. 

Republika

Foto: PRINTSKRIN

Nenad Aleksić Ša na kraju izdaleka pljuvao Mionu 

Tada je u pratnji obezbeđenja napustio sobu u kojoj se Miona pripremala za spavanje. 

Podsetimo, sličan haos pred kraj rijalitija prave i sveže raskrinkani bračni supružnici Jelena i Ivan Marinković, koji je u poslednjoj nedelji pred kraj "Elite" saznao da ga je ona prevarila sa Urošem Rajačićem.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
matrix

09.07.2024 21:35

Miona je bezobrazna preko svake mere a on je budaletina koja se srozava na tv zbog jeftine tupave lopate bar da je neka riba nego nikakva ali ono ljaksanka zesca.

djole

09.07.2024 23:57

Sha je obican smokljan sto dozvoljava da ga ponizava jedna prostakusa i tupolika sponzorus