LAKIĆ PROGOVORIO O GORUĆOJ AFERI: On TAČNO ZNA zašto je Jelena PALA na Uroša, Ivana će ovo UKOPATI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši rijaliti učesnik izneo svoje viđenje cele situacije o kojoj se dva dana polemiše.

LAKIĆ PROGOVORIO O GORUĆOJ AFERI: On TAČNO ZNA zašto je Jelena PALA na Uroša, Ivana će ovo UKOPATI!

Foto: Red tv printscreen, youtube.com/Zadruga Official

Učesnik "Elite" Nikola Lakić, koji je nedavno napustio Belu kuću, komentarisao je aferu supruge Ivana Marinkovića i Uroša Rajačića.

Naime, on je na Red TV izneo svoje mišljenje o Jeleninoj prevari, te istakao da je zapravo Uroš njen tip muškarca, dok je brak sa Ivanom bio samo farsa za narod.

- Ja ne znam kome ja da verujem. Ivan je izneo prljav veš i da je ćerka bila ta koja je bila protiv njihovog odnosa, a on je trebalo kao supružnik to sve da prizna i da iznese. Jedva čekam da pogledam u narednim danima kako će se odvijati situacija. Ona deluje zaljubljeno mnogo, Rajačić je tip muškarca koji njoj potpuno odgovara i nema nikakve veze sa Ivanom, mislim da sve ono što pokušavaju da pokažu narodu je farsa. Uroš njoj potpuno odgovara što se tiče intelekta i izgleda, a to je ono što ona nije imala godinama sa Marinkovićem. Meni bi bilo interesantno da se ona spanđa sa njim i čak bi predložio da odu na Rajsko ostvro, da vidimo šta bi se sve izdešavalo tu - predložio je Nikola u emisiji "Pitam za druga".

Republika

Foto: youtube printscreen/RED TV, Zdruga/official

Ivan Marinković nije verovao da ga je Jelena prevarila sa Urošem

Podsetimo, Marinković isprva nije poverovao u priču da mu je žena bila neverna, međutim, posle Uroševog iznošenja svih detalja njihovog odnosa, suočio se sa bolnom istinom i najavio da više neće živeti sa Jelenom.

Potom je otkrio da mu je ćerka Lena, koju ima iz braka sa pevačicom Gocom Tržan već skretala pažnju na Jelenino ponašanje, ali on se nije obazirao na to.

Usledile su brutalne svađe prilikom kojih su razmenili razne uvrede i teške reči, dok pojedini sumnjaju da se bračni par folira i da samo pred kraj pokušava da ostane u centru pažnje.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading