SUOČAVANJE MIONE I DRAGANE MITAR U ELITI! Produkcija obrnula tok rijalitija, Ša dobio napad PANIKE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović shvatila da njena veza sa Nenadom Aleksićem Ša dosta podseća na njegovu romansu sa bivšom devojkom Tarom Simov.

SUOČAVANJE MIONE I DRAGANE MITAR U ELITI! Produkcija obrnula tok rijalitija, Ša dobio napad PANIKE!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Instagram.com

Tokom današnjeg dana takmičari ,,Elite" imali su priliku da vide uspoemen, a kada je na red došao Nenad Aleksić Ša, njegova devojka Miona Jovanović bila je usplahirena. Naime, Miona je gledala bez da je treptala, a najviše je zanimao odnos sa njegovog bivšom aferom Draganom Mitar i Tarom Simov

Poznato je da su se do nedavno Miona i Ša žestoko svađali zbog njegovog flertovanja sa Draganom Mitar, o čemu se danima govorilo u rijalitiju. Nakon što su odgledali uspomene, Miona je ustala i počela da provocira Ša zbog afere sa Draganom.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

- Jedva sam čekala da gledam njegove uspomene. Prvi brak je sve okej, kasnije sa Draganom Mitar se vidi da je bio flert sa njegove strane. Meni ne izgleda da ga je baš briga za Taru, on je i te kako voleo - rekla je Miona.

- Ja se jesam zaljubio u nju i u**ao sam brak zbog nje, naravno da sam se držao nje kao pijan plota. Ono što mi je rekao su gluposti, što se tiče drugog braka nemam šta da kažem sve je to smešna priča. Ja sa Vanjom nisam bio opsednut a sa Tarom itekako jesam, držao sam se nje po svaku cenu, brzo stupio u brak i sve je bilo top ali sam na kraju odlučio da to nije to - rekao je Ša.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša

 

- Sve super i top je sa svima, nekako mi deluje sa Ivanom najsrećniji, možda imam malo sličnosti sa Tarom ali ne znam - dodala je Miona, da bi joj Aleksić uzvratio:

- Ja nemam tip devojaka i svaka mi je bila različita, nekako gledam kako se poklopim sa nekim samo - rekao je Ša.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading