MILJANA KULIĆ SE VRAĆA U "ELITU": Još jedan ŠOK pred finale! U pitanju su VELIKE PARE, a ona je OTKRILA SVE (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nišlijka našla način kako da se izvuče iz problema koji je sama napravila.

MILJANA KULIĆ SE VRAĆA U "ELITU": Još jedan ŠOK pred finale! U pitanju su VELIKE PARE, a ona je OTKRILA SVE (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Učesnica "EliteMiljana Kulić, koja je diskvalifikovana iz rijalitija pet dana pre superfinala, ponovo se vraća u Belu kuću. 

Naime, kako je njena majka Marija Kulić otkrila, poznata Nišlijka je unapred plaćena za svoje učešće u popularnom rijalitiju, te nemaju razloga da žale zbog toga što ga je napustila pre zvaničnog kraja.

Međutim, pošto je samointicijativno izašla iz "Elite" prema propozicijama koje stoje u ugovoru ona duguje produkciji 50.000 evra, koje će kako Marija tvrdi otplatiti učešćem u narednoj sezoni. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marija Kulić otkrila kako će njena ćerka isplatiti kaznu

Što se tiče Miljanine diskvalifikacije, ne brinemo. Ona je isplaćena za svoje učešće, kaznu će da plati sledećim učešćem, videćemo kada će ući ponovo, mislim da će sad neko vreme da se odmori od svega - rekla je Marija za PulsOnline.rs i dodala:

- Nije nam prijatno kad pravi neke scene unutra, završila je sa svim ljubavima. Nismo očekivali pobedu, nije imala ljubavne priče, to sa Darijanom, znamo što je bilo. Nije mogla da izdrži priče koje se forsiraju, izašla je lepo i to je to!

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK, ST/Tamara Pavišić

Ekipa Republike nakon bekstva Miljane Kulić posetila Niš i razgovarala s njenim komšijama

Kako je dalje naglasila, Miljana je odmah po dolasku u Niš odvela sina u šoping kako bi nadoknadila izgubljeno vreme. Marija je takođe pomenula planove za odmor, ističući da porodica više voli more nego planinu, te da planiraju porodično putovanje na more.

Podsetimo, Miljana Kulić je nedavno pobegla iz "Elite", nakon čega je Veliki Šef obavestio ostale učesnike da je Nišlijka diskvalifikovana, te da će biti kažnjena sa 50.000 evra.

Kako ovo nije prvi put da Miksi samoinicijativno napušta rijaliti i da se ponovo vraća, nije isključeno da će se već na jesen obreti i u novoj sezoni, baš kako njena majka Marija tvrdi.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Max

09.07.2024 23:19

Pa ova sedi tu samo da plati kazne?

djole

09.07.2024 23:31

Nazalost mozda se zaista ponovo vrati