UDATA JELENA PRIREDILA RAJAČIĆU NEZABORAVNE SCENE! Ivan ni ne sluti kako je stvarno izgledala AKCIJA u zatvoru!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Marinković do detalja opisala intimni odnos sa Rajačićem.

UDATA JELENA PRIREDILA RAJAČIĆU NEZABORAVNE SCENE! Ivan ni ne sluti kako je stvarno izgledala AKCIJA u zatvoru!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jelena Marinković je sinoć odlučila da porazgovara sa Markom Đedovićem, kome je otkrila sve o aferi sa Urošem Rajačićem. Naime, Uroš i Jelena su priznali da jesu bili intimni u zatvoru, ali da nisu otišli korak dalje, odnosno da do se*sualnog odnosa nije došlo, ali da su jedva iskontrolisali strasti, s obzirom da je privlačnost ogromna:

- Znači, ja sam se ovako približila, mazili smo se, niti je ko kome d*kao, kad moram tako da kažem... Čak ni to nisam radila, trudili smo se da se ništa ne vidi, bilo je nežno - govorila je Jelena Marinković Marku Đedoviću.

- Ivan sada besni... jer nemaš sa kim da pričaš i tvoj jedini izbor je on - rekao je Đedović.

- On je meni rekao da mu je Uroš rekao da je hteo, mogao je da ima se*s sa mnom - rekla je Jelena.

- Sad sam skapirao, on hoće da te odvoji od Ivana, a Ivan hoće da se ne pomiriš sa njim - rekao je Đedović.

 

 

Jelena je priznala Đedoviću da ne bi mogla biti u vezi sa Urošem, jer smatra da je nestabila i nezreo muškarac, ali da jeste osetila nešto više od privlačnosti, čim je odlučila da sebi dozvoli tako nešto na televiziji i to pred suprugom, koji takođe boravi u rijalitiju:

- Meni Lejdi kaže da sam ja osetila nešto više, čim sam to uradila i to je istina. Mislim da napolju ne mogu da budem sa njim, jer mi deluje nestabilan i nezreo. On može da fino iskoristi za rijaliti - rekla je Jelena, a Marko ju je ubeđivao da Uroš nije želeo da je iskoristi u te svrhe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading