MIONINA PORODICA NA FINALE DOLAZI ZA SPECIJALNIM POKLONOM: Spremaju iznenađenje za Stanislava, Ša će izgoreti od besa!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša ni ne sluti šta ga čeka za sam kraj Elite.

MIONINA PORODICA NA FINALE DOLAZI ZA SPECIJALNIM POKLONOM: Spremaju iznenađenje za Stanislava, Ša će izgoreti od besa!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Majka Mione Jovanović objavila je na svojoj društvenoj mreži fotografiju nogu svoje ćerke i Stanislava Krofaka dok su uživali u hrvatskom odmaralištu 'Selce'.

Ona je u opisu objave stavila: "Predivna uspomena Selce", te je označila svog bivšeg zeta Stanislava Krofaka.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Miona Jovanović Instagram

Inače, Mionina porodica ne prestaje sa provociranjem Nenada Aleksića Ša, koji izgori od besa pri samoj pomisli na Stanislava, što Jovanovići veoma koriste, pa svakodnevno podsećaju gledaoce Elite na Mioninu vezu sa Krofakom i dokazuju da pevačica jeste uživala pored njega, iako sada tvrdi drugačije.

Svađe Mione i Ša sve su brutalnije, a Jovanovićeva ne krije da više nema poverenja u njega i smatra da uzalud daje šansu za neki boljitak u budućnosti, jer se reper isto ponaša i ljubomoriše na svako muško koje joj se približi.

Mnogi smatraju da će Mionina majka uspeti da razdvoji Ša od svoje ćerke i da, onog momenta kada Jovanovićeva napusti rijaliti, tu se njena veza sa reperom završava.

- Nije došao kraj, imam sve manje strpljenja za Nenada. Iritira me sve, toliko dugo sm u odnosu, a on mene tri dana pred kraj podbada. On je danas preterao, od jutarnjih časova, pa do haosa. Imam razumevanja da on toleriše mnoge stvari, povezivanje sa bivšim dečkom i uvrede, kako on kaže "drilovanje" mozga sedam meseci - priznala je Miona u sinoćnom intervjuu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Жена змај

10.07.2024 13:43

Докле ћете момке девојака називати зетовима? Зна се ко је зет.