DEBAKL U KREVETU, ŠA SE OSRAMOTIO PRED MIONOM: Reper totalno propao, Jovanovićeva se priseća kvalitetnih VRELIH AKCIJA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona otkrila zbog čega je Ša nervozan.

DEBAKL U KREVETU, ŠA SE OSRAMOTIO PRED MIONOM: Reper totalno propao, Jovanovićeva se priseća kvalitetnih VRELIH AKCIJA!

Foto: instagram.com/printscreen

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša su mesecima krili istinu o svojim se*sualnim odnosima, s obzirom da je Jovanovićeva obećala roditeljima da neće sebi dozvoliti vrele akcije pred kamerama, ali je vrlo brzo po ulasku u vezu pogazila reč i bila intimna pred milionima gledalaca.

Prilikom jedne rasprave, Ša se izlanuo, pa priznao da jeste imao se*s sa Mionom, a ona je odlučila da mu ukine to, što je dodatno zakomplikovalo njihov odnos. Jovanovićeva je zaključila da je reper veoma nervozan zbog činjenice da nema redovne se*sualne odnose i da se nije baš najbolje pokazao u krevetu:

- Očigledno sad ludi zbog toga, besni, jer nema... Nismo imali se*s... Možda se desilo jednom od ulaska i to je to - priznala je Miona.

 

 

Inače, Ša skoro svakodnevno Mionu moli za poljubac, što uvek nasmeje gledaoce Elite. Reper često ne može da sakrije bes, jer je Miona, kako tvrdi, jedna osoba pod pokrivače, dok se pred cimerima ponaša potpuno drugačije. 

- Da li će Ša da preuzme ulogu tvog menadžera? - pitao je Milan.

- Ne, ponudio mi je svog, ali možda ću i da imam neku ponudu, pa ću da vidim - rekla je Miona.

Jovanovićeva je nakon toga komentarisala uspomene od Ša i otkrila da joj je mnogo toga sumnjivo o njegovim ljubavnim odnosima.

- Ja sam se danas iznervirala na njegove uspomene, ne za Ivanu. Za Draganu sam videla da je više on gledao nego ona. On kaže da je sa Tarom iz inata ušao u vezu, jer je Ivana sklonila prezime sa Instagrama. Kaže kako ga je bolelo uvo, da je nije voleo, ali se držao jer je prevario suprugu sa njom. Za Vanju mi je rekao da mu je samo prva dva meseca bilo lepo - pričala je Miona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading