POTVRĐEN ULAZAK MILJANE KULIĆ U ELITU: Pre povratka mora na OPORAVAK, evo gde se krije nakon diskvalifikacije!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić otkrila šokantne detalje o ćerki, koja ne napušta dom posle diskvalifikacije.

POTVRĐEN ULAZAK MILJANE KULIĆ U ELITU: Pre povratka mora na OPORAVAK, evo gde se krije nakon diskvalifikacije!

Foto: ST/Dragan Kadić

Nakon diskvalifikacije iz rijaliti programa "Elita", Miljana Kulić nije se oglašavala u javnosti, što je izazvalo brojne spekulacije o njenom zdravstvenom stanju. Pojavile su se glasine da je Miljana nakon izlaska iz "Elite" završila u bolnici, te da je morala da poseti psihijatra. Međutim, njena majka Marija Kulić je demantovala ove navode, ističući da je Miljana kod kuće i da se dobro oseća.

Marija Kulić je takođe otkrila da se ne brine zbog Miljanine diskvalifikacije i da će kaznu platiti sledećim učešćem. Takođe, naglasila je da će Miljana sada uzeti vreme da se odmori od svega.

Marija Kulić je potvrdila da je Miljana kod kuće i da je okružena porodicom, te da je sve u redu. Takođe, istakla je da su Miljani isplaćeni svi honorari za učešće u rijaliti programu "Elita".

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marija Kulić

 

- Tu je Miljana kod kuće, nije ni u kakvoj bolnici, to su gluposti. Dobro se oseća nakon diskvalifikacije, sa porodicom je, sve je u redu - rekla je Marija.

- Evo čujete i nju, čujete joj glas. Sve je u redu - dodala je Kulićeva.

- Što se tiče Miljanine diskvalifikacije, ne brinemo. Ona je isplaćena za svoje učešće, kaznu će da plati sledećim učešćem, videćemo kada će ući ponovo, mislim da će sad neko vreme da se odmori od svega. Nije nam prijatno kad pravi neke scene unutra, završila je sa svim ljubavima. Nismo očekivali pobedu, nije imala ljubavne priče, to sa Darijanom, znamo što je bilo. Nije mogla da izdrži priče koje se forsiraju, izašla je lepo i to je to - rekla je Marija Kulić za Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Piko

10.07.2024 14:35

Sklonite više sa tv-a ovu budaletinu...ma kome je ona više zanimljiva. Izgleda čelnici Pinka čekaju da napravi neki zločin pa da se pravdaju da ona ima papir da je neuračunljiva... Ali će gledanost biti "rekordna" i grmeće Balkan...FUJJJJJ

vesna

10.07.2024 14:37

STRASNO !!!