"JALOVA ŽENO, NIKAD NEĆEŠ IMATI DECU"! Jezive kletve prevarenog Ivana Marinkovića! Evo šta je sve rekao Jeleni!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon saznanja da je prevaren Ivan Marinković ne prestaje da pravi haos na imanju u Šimanovcima!

"JALOVA ŽENO, NIKAD NEĆEŠ IMATI DECU"! Jezive kletve prevarenog Ivana Marinkovića! Evo šta je sve rekao Jeleni!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jelena Ilić Marinković prevarila je supruga Ivana sa rijaliti-učesnikom Urošem Rajačićem, a svi detalji o aferi isplivali su na videlo samo nedelju dana pred kraj rijalitija "Elita". Nakon saznanja Ivan ne prestaje da pravi haos po imanju, skinuo je burmu, najavio Jeleni da je izbacuje iz stana, da se vrati roditeljima, a poslednji sukob iskalirao je teškim kletvama.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

Naime, Ivan je iskoristio priliku dok se Jelena tuširala, pa je počeo da je ponižava i udara na najbolniju tačku, te je prozvao zbog toga što ne može da ima decu.


- Sve ti je džaba kad si jalova, nikad nećeš imati decu - urlao je Ivan, posle čega je Jelena nasrnula na njega i ošamarila ga, a onda je urgiralo i obezbeđenje, međutim, to nije sprečilo Ivana da nastavi s prozivkama.


- Ne mogu da verujem da nije mogla da se obuzda i da taj životinjski nagon ne može da kontroliše. Da ona piše poruku da nekoga želi, nije imala hrabrosti da sve ovo prizna. Užasno se osećam, samo šetam i pušim cigare. Ja ne mislim da je moj brak bio loš, sve smo radili postepeno - govorio je Ivan. Jelena se pritom poverila Lejdi Di i otkrila neke nepoznate detalje iz njihovog bračnog odnosa.


- On je nezainteresovan za mene. Kad bi videla Ivana kakav je bio kad smo ušli u vezu, slikao me stalno, donosio mi kafu u krevet. S vremenom se ohladio i misli da može da ide u rijaliti stalno, a da ja sedim kod kuće. Ja sam njemu davno rekla da sam izgubila šest godina života s nekim ko nije želeo decu sa mnom. To ne znači da ga ne volim kao čoveka, ali ja ne moguće ga volim kao muškarca jer ne pokazuje emocije prema meni niti ikakvu nežnost. Ja njega prvog zagrlim u krevetu i sve se na silu radi. Ako treba da se ustane iz kreveta, ja čupam - govorila je Jelena o emocijama.

Foto: Instagram.com pritnscreen

 


Tema oko deteta mnoge žene je zabolela, budući da je poznato da se Jelena borila za potomstvo, ali da je velika misterija zbog čega nisu mogli da se ostvare kao roditelji, iako se zna da Ivan već ima dvoje dece, s dve žene.

Foto: printscreen/RTVPink

 

Međutim, detalj koji je mnogima promakao jeste da je Jelena čak i njenim pratiocima na Instagramu davala do znanja kroz tajne znakove da se pored Ivana ne oseća ispunjeno. Naime, Jelenu u ovom trenutku prati nešto preko 10 hiljada ljudi na društvenoj mreži, a ona ima svega 38 objava. Često je brisala i objavljivala nove fotografije. Naime, od 38 fotografija koje Jelena poseduje na profilu, s njenim izabranikom i još uvek zakonitim suprugom Ivanom ima samo šest objavljenih fotki i to samo s nekih bitnih događaja poput venčanja i proslava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Katarina

10.07.2024 17:23

Ovaj lik je navukao toliko loše karme zbog svoje dece i bivših žena da nikakvo čudo što ga žena vara. Neka mu je nabila rogove, svaka joj čast!