PINK PREKINUO ĆUTNJU NAKON AFERE JELENE I UROŠA: Produkcija donela ODLUKU pred sam kraj Elite - sve se MENJA! Ivanu NEĆE BITI DOBRO (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došlo je vreme da se sazna ono što se mesecima krilo u rijalitiju!

PINK PREKINUO ĆUTNJU NAKON AFERE JELENE I UROŠA: Produkcija donela ODLUKU pred sam kraj Elite - sve se MENJA! Ivanu NEĆE BITI DOBRO (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen, youtube.com/Zadruga Official

Ivan i Jelena Marinković

Kako je iznenadna afera aktuelne učenice rijalitija "Elita" Jelene Marinković, još uvek  zakonite supruge Ivana Marinkovića, sa mlađim cimerom Urošem Rajačićem žestoko uzdrmala milionski auditorijum kraj malih ekrana, RTV Pink je doneo odluku i izdao zvanično saopštenje povodom najnovijih dešavanja na imanju u Šimanovcima.

Naime, večeras je na programu televizije Pink zakazano finalno suočavanje Jelene i Uroša, i to sa voditeljem Milanom Miloševićem, koji će vanredno kročiti u Belu kuću i odvesti ljubavnike u "Šiša" bar, gde će razgovarati oči u oči pred kamerama. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković pao Milanu Miloševiću na grudi

Svi su u nestrpljenju da vide kako će proteći suočavanje Jelene Marinković i Uroša Rajačića, a otkako je javnost saznala za njihovu intimnu vezu koja se odvijala dok su oboje boravili u zatvoru "Elite", interesovanje za njihov odnos je sve veće. Ipak, kako mnogima još uvek nije jasno kako je do ove afere došlo, večeras će, kako najavljuje produkcija, pasti sve maske i otkriće se ono što se mesecima krilo.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković saznao za aferu Uroša i Jelene

Podsećanja radi, učesnik rijalitija "Elita" Ivan Marinković van sebe je otkako je njegova supruga Jelena priznala da ga je prevarila sa cimerom Urošem Rajačićem, a njene spletke ne prestaju da isplivavaju. Naime, našoj redakciji javio se muškarac koji tvrdi da je Jelena i pre rijalitija varala Ivana, kao i da je nepoznati muškarac zaposlen u kladionici u naselju u kom žive. 

- Jelena je Ivana varala još napolju. Dopisivala se sa muškarcem koji radi u jednoj kladionici u naselju gde žive. Taj čovek ima neka nasledstva i viđali su se kad god bi Ivan bio van Beograda, ali samo na kafama. Ko zna šta je još bilo tu, ali su se viđali u bašti kafića. Pitajte je to i u emisijama - pisalo je u poruci koja je stigla na adresu portala Republika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading