"NE UDARAJ ME, PSIHOPATO...": Ša potpuno IZGUBIO RAZUM, nasrnuo na Mionu, obezbeđenje HITNO REAGOVALO (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper napao svoju devojku kad je provalio da se smorila zbog bivšeg dečka!

"NE UDARAJ ME, PSIHOPATO...": Ša potpuno IZGUBIO RAZUM, nasrnuo na Mionu, obezbeđenje HITNO REAGOVALO (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Rijaliti par Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša, poznat je po tome što se sve češće sukobljava kako se bliži kraj "Elite", a jedan od njihovih poslednjih okršaja izazvao je veliku pažnju javnosti.

Naime, njihov odnos došao je do tačke ključanja tokom emitovanja video retrospektive cele sezone što je izazvao burne reakcije kod repera.

Pošto je svaki učesnik dobio priliku da pogleda kratak video sa najzanimljivijim trenucima sezone, kada je došao red na Maju Marinković i njene uspomene sa Stanislavom Krofakom, Nenad je primetio da je Miona reagovala na specifičan način. Njegova pažnja bila je usmerena na Mionu koja je očigledno bila uznemirena nakon što je čula reči svog bivšeg o Maji, te da joj je teško palo što ima lepše mišljenje o Marinkovićevoj nego o njoj.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo_realno6_

 


Situacija je eskalirala kada je Miona otišla u kupatilo, a Nenad ju je zatim konfrontirao, bukvalno se unoseći u njeno lice. Snimak ovog incidenta brzo se proširio društvenim mrežama, izazivajući različite komentare i reakcije javnosti.

 

 

Ne udaraj me torbom, psihopato! Boli te što je Stanislav rekao to za Maju, boli te. Nećeš se izvući - vikao je Ša na sav glas, dok mu je Jovanovićeva uzvratila:

Kreveljiš mi se u lice tu, imitiraš ga, znam ja šta radiš u krevetu!

U tom trenutku dojurilo je obezbeđenje kako bi sprečilo repera da uradi nešto posle čega bi se kajao. Na snimku se može čuti Nenad kako viče na Mionu, njegove reči su bile pune besa i optužbi, ali mu ni Miona nije ostajala dužna. Ovaj događaj izazvao je brojne reakcije javnosti, postavljajući pitanja o odnosu i komunikaciji u vezi poznatog para.

Sve ovo pokazuje koliko svi pucaju pred superfinale koje će se oržati u subotu, 13. jula. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading