JELENINA PORODICA PODRŽALA NJENU PRELJUBU: Drugarica otkrila jedan detalj o Ivanu Marinković koji baca SENKU NA NJIHOV BRAK!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izabela, koja je u kontaktu sa mamom i sestrom učesnice "Elite", tvrdi da njeni roditelji od starta nisu voleli zeta.

JELENINA PORODICA PODRŽALA NJENU PRELJUBU: Drugarica otkrila jedan detalj o Ivanu Marinković koji baca SENKU NA NJIHOV BRAK!

Foto: Red tv printscreen, youtube.com/Zadruga Official

Afera Jelene Marinković sa Urošem Rajačićem i dalje je najaktuelnija tema pred finale "Elite", a sada je njena drugarica Izabela otkrila da Ivan Marinković nikada i nije bio po meri njenih roditelja i porodice. 

Naime, ona i Ivanov kum Gera gostovali su kod Anastasije Buđić u emisiji, gde su komentarisali Jeleninu prevaru i izneli svoje stavove o novonastaloj situaciji.

Republika

Foto: printskrin

Jelenina drugarica Izabela i Ivanov kum Gera

Izabela je priznala da još uvek ne može da dođe sebi, ali je onda pokušala da nađe opravanje za svoju prijateljicu. 

- Ja sam iznenađena zbog svega. Besna sam jednim delom na Ivana jer je izjavio neke stvari, kao za ključeve od stana. Ja ga i razumem jer je on te faze imao i sa Jelenom. Razočarao me jer je odmah tražio da mi predamo ključeve i ja i Jelenin prijatelj i da ih damo njegovom kumu Geri. Oni su sami insistirali da ključevi budu kod nas. Ovo je specifična situacija i teška tema. Nisam sa njima i ne znam šta da mislim - rekla je vidno potrešena Jelenina drugarica Izabela na Red TV, te nastavila:

Republika

Foto: printskrin

Jelenina drugarica Izabela otkrila nove detalje o Ivanu Marinkoviću

- Ja sam u šoku, u kontaktu sam i sa Jeleninom mamom i sestrom iz Amerike koje su isto šokirane. One su uz nju, mislim, kao i svaki roditelji i porodica će uvek podržati svoje dete. Generalno je tu od samog starta njena porodica bila protiv te veze i protiv njega. Vidim da se vraćaju priče da je ona htela da priča sa njim o toj vantelesnoj oplodnji, ali eto negde su uvek izbegavali.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading