GEJ AKCIJA U CIK ZORE! Elita pred samo superfinale dobila NOVI PAR, sve se TRESLO u spavaćoj sobi! (GALERIJA)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefani i Matora iskoristile priliku, pa se prepustile strastima!

GEJ AKCIJA U CIK ZORE! Elita pred samo superfinale dobila NOVI PAR, sve se TRESLO u spavaćoj sobi! (GALERIJA)

Foto: Shutterstock, ELITA

Takmičarka "Elite" Stefani Grujić ponovo je dospela u žižu interesovanja javnosti kad je raskrinkala aferu Jelene Marinković i Uroša Rajačića, a onda je dodatno začinila stvari svojim odnosom sa Jovanom Tomić Matorom

Niame, njih dve su sve bliže i bliže u poslednje vreme, a rano jutros su odlučile da se ušuškaju i spavaju zajedno. Pre nego što su legle da spavaju, Stefani i Matora su se prepustile strastima, dok su njihovi cimeri bili u dubokom snu.

Grujićeva je u jednom trenutku zaskočila Matoru, a Tomićeva nije mogla da se kontroliše, te je dohvatila svoju novu simpatiju. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anita i Matora su nedavno potpisale papire za razvod

Podsećanja radi, Matora je nedavno potpisala papire za razvod braka, te više nije supruga Anite Stanojlović. Juče je dobila priliku da gleda svoje uspomene, nakon čega je završila u suzama.

- Palo mi je teško kad sam videla period sa Sanjom ali i sa Anitom, zeznuto je da ti dve devojke uzme jedan muškarac. Bilo mi je jako teško i mučila su me pitanja, ono što mi je bitno je da sam ostala normalna. Nije mi teško pao razvod, koliko ta nepravda koju sam doživela da sam je tipovaal zbog marketinga jer to nije istina i na kraju mi je malo što sam se ja borila za nju ali nisam toliko za porodicu. Jako sam se trudila da pomognem ovde sebi i da treniram, takođe mi je bilo bolje svojim prijateljima koji su mi pomogli, više me ne boli i stvarno sam sve to prebolela. Nisu to male životne stvari tako da me to više ne boli, drago mi je što se dokazalo da nije istina to što su mi osporili i ni jedno pitanje negativno ne bih menjala. Sve faze ste videli kod mene i mnogo sam bila prepotentna, nisam uopšte volela i cenila sebe - govorila je uplakana Matora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
asja

11.07.2024 10:01

Matora je najogavnija osoba mracna podmukla nesrecna zavidna slihtara i niciji prijatelj, glupava a puna sebe, uvek su drugi losi prema njoj a ona savrsena prema svima...od nje je odvratnija samo ona spodoba bojana koja nema nista nista smisleno da kaze nego 10 meseci hvata kadar i urla na ljude koji ustanu da odgovor na pitanje a kada se njoj postavi pitanje za njen odnos sa andjelom onda tuc muc imam devojku ne volim andjelu tuzicu njene roditelje i tako u krug. Odvratna muskaraca aljkava asocijalna agresivna podmukla zlobna zavidna. Los covek do besvesti, nije tuzna prica uzrok ona je prosto los covek podmukla osoba.

Melanija

11.07.2024 12:01

Pa vidi da se favorizuju gej osobe od povratnika voditelja da insajdera Đedović koji je Frana poslao u ludnicu, preko Matore i Bojane i Anđele ko za njih glasa...