MAJA MARINKOVIĆ BEZ SRAMA URADILA OVO! PRIŠLA STANISLAVU, PA MIONU POKUŠALA DA PONIZI! Isplivali svi dokazi (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta je sve dobro osmislila...

MAJA MARINKOVIĆ BEZ SRAMA URADILA OVO! PRIŠLA STANISLAVU, PA MIONU POKUŠALA DA PONIZI! Isplivali svi dokazi (FOTO)

Foto: RTV PINK printscreen

Učesnica Elite Miona Jovanović našta se opet na meti ljute rivalke Maje Marinković, koja je pokušala da je osramoti pred Stanislavom. 

Ona je dala sve od sebe da Stanislavu Krofaku ogadi bivšu devojku, ali joj to nije polazilo za rukom, jer je nije slušao, već je ušao u bazen.

Foto: RTV PINK printscreen

Maja pravi skandale pored bazena u Eliti

 

- Ima da pričaš šta god hoću, tri dana pred kraj mogu da se penjem na plafon. Mislio si da je to fino čeljade da je oženiš za kuću. Sa kim ja sedim i sa kim delim vazduh... Dođete ovde, pa se istripujete..,. U spoljnom svetu ove lopate da dođu pitali bi koliko košta da se pomeri od stola. Ja mogu tri dana da ne spavam i da pravim haos po kući - govorila je Maja.

Inače, Marinkovićka se prisetila nedavno svog oca Radomira Takija Marinkovića, pa se na trenutak rasplakala zbog toga što joj mnogo nedostaje. Naime, starleta nikad nije krila koliko je vezana za oca, pa je tako sada priznala da jedva čeka da odu na zajednički odmor.

Foto: RTV PINK printscreen

Maja pravi skandale pored bazena u Eliti

 

Taki mi mnogo nedostaje i baš me je sad stigla neka seta. Jedva čekam da zagrlim oca, on je moj ponos i neko ko mi je i prijatelj pored toga što je dobar tata. Najviše bih volela da smo ovde zajedno, ali on nije za tu rijaliti priču - rekla je Maja, a cimeri su je tešili rečima da će brzo veliko finale i da će da budu zajedno. 

Inače, Maja Marinković i Stanislav Krofak Pantera nedavno su porazgovarali u pabu o svom odnosu, potencijalnoj vezi u spoljnom svetu, kao i eventualnom ulasku u narednu sezonu rijalitija "Elita", za koji se Marinkovićeva uveliko sprema. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading