OSMAN KARIĆ RASKRINKAO GLAVNU PRIČU ELITE! Otkriva šta se sprema za OSMU SEZONU rijalitija!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefanov otac bez dlake na jeziku o Jeleni Marinković i Urošu Rajačiću!

OSMAN KARIĆ RASKRINKAO GLAVNU PRIČU ELITE! Otkriva šta se sprema za OSMU SEZONU rijalitija!

Foto: Tv Pink

Nekadašnji voditelj "Amnezije" Osman Karić oglasio se danas za Republiku i analizirao situaciju Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole, a potom za naš portal progovorio o drugim aktuelnostima. Kako se bliži superfinale "Elite", upitali smo ga ko ima najveće šanse za pobedu, a ko je njegov favorit.

- Da, bliži se superfinale "Elite", igrači daju sve od sebe, svako se bori za mesto, dolazi do ljubomore, zavisti među igracima. Spremni su na sve i svašta da jedan drugom podmeću nogu i slično - započeo je Osman, pa nastavio:

- Ne bih davao svoj sud i mišljenje ko će pobediti, a ko treba ili ne da bude na vrhu.
Ostaću suzdržan kao neko ko je profesionalac u svom višegodišnjem radu i komentarisanju rijalitija "Zadruga", sad "Elite", pa samim tim i neću uticati na glasačko telo
- dodao je on.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Osman Karić

Za sam kraj, Osman se osvrnuo i na trenutno glavnu priču "Elite" - aferu Jelene Marinković i Uroša Rajačića.
 
- Što se tiče Jelene i Uroša, šta reći, a ne zaplakati. Uroš je mlad perspektivan momak, prvi mu je put u rijalitiju i dobro se pokazao. Već ga vidim u "Eliti 8". Naravno, Jelena mu je pred sam kraj dosla kao "kec na deset". Ta priča mu je dala vetar u leđa tako da će biti prepoznatljiv na ulici, za razliku od nekih igrača koje sam već zaboravio da su bili u rijalitiju. Iskreno mislim da se zaljubio, cela ta priča, udata žena, starija od njega, sa zmijskim pogledom, zgodnjikavog tela, dala mu je jos veći naboj, strast i požudu prema istoj. Što naravno ne mora da znači dugu vezu, može doći do s*ksa i to je sve - istakao je Osman, pa zaključio:

- Za Jelenu zaista mislim da je "zmija" koja je sve planski odradila, ubila je jednim udarcem dve muve. Rešila se Ivana sa kojim vec duže vreme živi, život bez života, kako ona već ume da kaže, a sebi obezbedila auto-put za Šimanovce i sledeću sezonu rijalitija 8. Mislim da je ovo Jelenina poslednja prevara prema Ivanu što se zna, ali isto tako mislim da nije prva, a ni treća, što se nije saznalo - rekao je Karić za Republiku.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Uroš Rajačić i Jelena Marinković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading