JANJUŠA ČEKA NEVIĐENI ŠOK PO IZLASKU IZ ELITE: Obistinila se njegova najgora noćna mora, kako će ovo saopštiti ćerki?!"

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Loše vesti za Marka Janjuševića Janjuša.

JANJUŠA ČEKA NEVIĐENI ŠOK PO IZLASKU IZ ELITE: Obistinila se njegova najgora noćna mora, kako će ovo saopštiti ćerki?!"

Foto: TV Pink/printscreen

Od trenutka kada se Marko Janjušević Janjuš pojavio u rijaliti programu "Elita", sa sobom je doneo i svoju vernu četvoronožnu prijateljicu, psa Vesnu. Vesna je brzo postala omiljeni lik među takmičarima i gledaocima, osvajajući simpatije svojim neodoljivim ponašanjem i prisustvom. Mnogi su se zbog nje rastužili kada je napustila rijaliti, ali sada je otkriveno ko će se brinuti o njoj nakon Janjuševog odlaska.

Nakon Janjuševog istupa da će morati da traži stan nakon završetka rijalitija, otkriveno je da je Vesna otišla kod Gordane Džehverović. Mama Džehva je podelila storiju na svom Instagram profilu, otkrivajući da će se ona brinuti o Vesni dok se Janjuš ne snađe. Vesna će imati priliku da uživa u velikom dvorištu, a gledaoci će moći da prate njen boravak kod nove čuvarke.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Gordana Džehverović

Ova vest izazvala je različite reakcije među fanovima rijalitija. Mnogi su izrazili zahvalnost prema Gordani Džehverović na brizi o Vesni, dok su se drugi zapitali koliko će dugo Vesna ostati kod nje i šta će se dogoditi kada Janjuš pronađe trajno rešenje za njihov boravak. Podsećamo, Janjuš je planirao Vesnu odvesti kod ćerke Krune, koja je maštala o kućnom ljubimcu, pa ćemo videti kako će joj objasniti zašto Vesna ne dolazi sa njim.

S obzirom na to da je Vesna postala prava zvezda rijalitija, njeno dalje prisustvo na društvenim mrežama i interesovanje javnosti za nju ostaju da se prate. Vesna je svojom pojavom pokazala koliko je važno brinuti se o kućnim ljubimcima i pružiti im ljubav i pažnju, a njeni sledeći koraci sigurno će biti tema brojnih rasprava među obožavaocima rijalitija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Vesna

12.07.2024 09:47

Stvarno nije fer sto Vesna nije otisla kod Janjušove kuce jer pas nije za stan trebs joj Dvosriste da trči i uziva. Ja bi Poludela bez moje ljubimice