UZNEMIRUJUĆE IZDANJE MAJE MARINKOVIĆ U ELITI LEDI KRV U ŽILAMA! Starleta se skinula, DEO TELA JOJ ISKOČIO - sve se izdeformisalo (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivale šokantne fotografije aktuelne učesnice rijalitija!

UZNEMIRUJUĆE IZDANJE MAJE MARINKOVIĆ U ELITI LEDI KRV U ŽILAMA! Starleta se skinula, DEO TELA JOJ ISKOČIO - sve se izdeformisalo (FOTO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Maja Marinković

Starleta proslavljena rijaliti zvezda Maja Marinković izazvala je veliku pažnju javnosti još prošle godine nakon što je donela odluku da da časti sebe novim silikonima i ugradi implante u zadnjicu pred ulazak u "Elitu 7". Njena odluka je izazvala brojne komentare na društvenim mrežama, a sada je isplivala i uznemirujuća fotografija u kupaćem kostimu koja je za kratko vreme dodatno podgrejala diskusiju i negativne komentare na račun Majinog novog izgleda.

Naime, na fotografiji je jasno vidljivo da su silikoni u zadnjici Marinkovićeve izazvali deformacije, što je navelo korisnike društvenih mreža da ostavljaju šokirane komentare. "Fuj, jezivo izgleda", "Auuu", "Kakav je to hirurg koji stavlja silikone za grudi u zadnjicu? Tu idu drugi silikoni. Bože sačuvaj" - samo su neki od reakcija koje su se mogle pročitati ispod objave.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Maja Marinković uznemirila javnost silikonima u zadnjici

UGRADILA 800 KUBIKA

Nakon operacije, Maja Marinković je javno progovorila o svom novom zahvatu i otkrila detalje ugradnje silikona u svoju već impozantnu zadnjicu.

- Osećam se zaista dobro, s obzirom da je to tek sveže. Konačno se završilo sve što je trebalo da se završi, sad sam još po otokom, ležala sam 48 sati na stomaku. Sve će malo da splasne, sve je to super. Pridržavam se saveta lekara, nije bilo komplikacija. Moraću da mirujem dve nedelje, za mesec dana će biti sve kako treba, imam male bolove. Stavila sam 420 kubika u zadnjicu, po jednoj - rekla je tada aktuelna učesnica rijalitija "Elita".

Republika

Foto: instagram.com/majaamarinkovic

Maja Marinković nakon operacije zadnjice

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
istina

11.07.2024 20:58

Da li ova posrnula cuje sta prica... da li se pogleda u ogledalo iz profila kako izgleda sa tim vestackim dupetom. Najzad je priznala da je janjus njena najveca ljubav. lAZE DA JE BILA TRUDNA...SAMA JE DEMANTOVALA U NAROD PITA...vrlo brzo uklavirila d moze godinama da ima temu. Cuj ona abortirla i Filip car je tesio ... da li ona misli da je narod bas toliko glup... samo je terala inat janjusu sa Filipom jer je nije priznao za devojku. inat nikom dobro doneo nije...