ANITA PRIVELA DVOJICU NEPOZNATIH MUŠKARACA: Sačekala ih u hotelskoj sobi, a od ovog prizora će vam se OKRENUTI ŽELUDAC!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivali snimci sa sigurnosnih kamera.

ANITA PRIVELA DVOJICU NEPOZNATIH MUŠKARACA: Sačekala ih u hotelskoj sobi, a od ovog prizora će vam se OKRENUTI ŽELUDAC!

Foto: instagram.com/printscreen

Anita Stanojlović

Anita Stanojlović, jedna od favorita za pobedu u rijalitiju, nedavno se našla u centru pažnje zbog snimaka koji su isplivali na društvenim mrežama. Na nadzornim kamerama hotela zabeleženo je kako Anita provodi veče sa dva nepoznata muškarca. Ovi snimci izazvali su veliku pažnju javnosti, a mnogi tvrde da su isplivali kako bi diskreditovali Anitu i "sklonili" je iz užeg izbora.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Anita Stanojlović

 

Naime, kao dodatni dokaz da je reč o njoj, pojavila se i slika koju je ranije objavila na svom Instagram profilu na kojoj je obučena identično kao na spornim snimcima. Definitivno će ovaj snimak zanimati Anđela Rankovića, koji ni ne sluti šta je njegova bivša devojka sve radila u spoljnom svetu i koliko je bogata njena ljubavna "biografija".

 

 

Podsetimo, nedavno zvanično razvedene, Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora, su u jednom trenutku ušle u žestoku verbalnu raspravu tokom potpisivanja razvodnih papira. Obezbeđenje je moralo da interveniše kako bi situacija bila smirena. Matora je oštro prozvala Anitinog trenutnog partnera Anđela Rankovića, dok je Anita istakla da je uvek bila Stanojlović u Srbiji. Ova scena izazvala je dosta pažnje javnosti i postala tema brojnih komentara na društvenim mrežama.

- Kraj je manipulacijama, možete da prd*nete pod prozor. Raskida svoj istopolni ugovor. Sad možete da idete u Kotor, a da ne budete Tomić. Anđelo, sad nisi Tomić više - rekla je Matora.

- Ja sam u Srbiji uvek bila Stanojlović - dodala je Anita.

- Treba da čestitaš, vratili smo Anitu na pravi put - rekao je Anđelo.

- Malo ste se z*jebali sa tim tipovanjem - rekla je Jovana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
dušanka

12.07.2024 05:26

K...O...N...A...Č...N...O...DA NEKO POKAŽE KO JE ANITA...PREVARANT, PROFUKNJAČA I U DUŠI I U TELU...DEVOJKA JE DAVNO SHVATILA KAKO MOŽE DA PROSPERIRA...TELO JE ČUDO...ALI I NOVAC...KOJI JE NJOJ PREKO POTREBAN...S MAJČINIM ODOBRENJEM SE BAVI LEGALNOM PROSTITUCIJOM ZBOG PORODICE, ZBOG SEBE, A NAJVIŠE ZBOG KORISTI...