KREĆE PAKAO ANELI AHMIĆ U ELITI: Janjuš prekinuo ĆUTNJU, hitno saopštio brutalne VESTI - ČUPAĆE KOSU SA GLAVE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš najavio raskrinkavanje bivše partnerke!

KREĆE PAKAO ANELI AHMIĆ U ELITI: Janjuš prekinuo ĆUTNJU, hitno saopštio brutalne VESTI - ČUPAĆE KOSU SA GLAVE!

Foto: youtube.com/printscreen

U poslednjem video-klipu koji je prikazan u emisiji "Gledanje snimaka", gledaoci su imali priliku da prisustvuju žestokom razgovoru između Lepog Miće i Aneli Ahmić, koji je izazvao pravu buru u rijalitiju "Elita". Naime, Lepi Mića je odlučio da otvoreno iznese svoje mišljenje o Aneli, pružajući uvid u njihov odnos, posebno u kontekstu Aneline veze sa Markom Janjuševićem Janjušem.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš najavio da će otkriti sve o Aneli Ahmić

Nakon što je video šta mu se pričalo iza leša, bivši košarkaš nije želeo da ulazi u detalje, već je najavio da će o svojoj doskorašanjoj partnerki izneti sve, i to pred sam kraj rijalitija, kako bi narod saznao sve pikanterije o njoj i njenom boravku na imanju u Šimanovcima.

- Ja ne bih da komentarišem puno Aneli. Čuo sam da je rekla da me je mnogo volela, ja to znam. Iskreno, imam samo da kažem da ću Aneli pred kraj ruijalitija reći šta imam i to je to. Ovo što je ona rekla na snimku, nije nešto što ja ne znam - kazao je Janjuš.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš najavio da će otkriti sve o Aneli Ahmić

- Je l' priznaješ neku svoju grešku koju si napravio, a da je ona doprinela da se vas dvoje rastanete? - upitala je voditeljka.

- Iskreno, moja polupanost. To je moja greška i to je to. Ja ću pred sam kraj reći sve što imam njoj - istakao je Janjuš.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić sluša Janjuša koji priča o njoj

- Zamerio sam Aneli jer je rekla da joj se Janjuš gadi, ali i da ga voli. Devojka ne zna šta priča. Ona je polupana, to je jasno kao dan - kazao je Mića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Mirkov

12.07.2024 10:32

ne mora janjus nista da objasnjava, jasno nam je da se zakacio za nju jer je bila glavna tema i iskoristio je u svakom smislu: i za rialiti fokus, pitanja, klipove, sam pricao o ljubavi prema njoj braku deci a na kraju se uplasio, povukao, ignorisao vredjao i tako naveo na abortus. Izletelo mu ko si ti da ovde budes plasirana evo ti tuzba od moje zena. l sta on ima da kaze sto vec nije rekao? Ljigavac.