POSLE RASKIDA SA NJIM ZAVRŠILA SAM NA SONDI: Učesnica Elite iznela JEZIVE DETALJE odnosa sa MC Stojanom!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Cvijanović progovorila o odnosu sa poznatim reperom!

POSLE RASKIDA SA NJIM ZAVRŠILA SAM NA SONDI: Učesnica Elite iznela JEZIVE DETALJE odnosa sa MC Stojanom!

Foto: ST/Dragan Kadić, ATA Images

Učesnica "Elite" Jovana Cvijanović, koja je završila na 25. mestu, gostovala je na TV Pinku, gde je progovorila o vezi sa MC Stojanom i bivšim momcima, koje je pominjala i u Beloj kući. Ona je priznala da se pokajala što je detalje svoje intime iznosila kao na tacni, a onda je nastavila da priča o odnosu sa poznatim reperom.

- Je l' tebe Stojan poremetio nekim komentarima - pitala je voditeljka.

- Ne, Stojan je prema meni bio divan, on i ja nismo imali nijednu jedinu svađu, spremna sam da iznesem sve prepiske... Ne gradi se sreća na tuđoj nesreći, ne ide. Ja sam posle tog raskida, nisam mogla da trpim što je nestao na takav način, dobila sam anoreksiju, imala sam samo 30 kilograma, organi su počeli da mi otkazuju, tada sam završila na sondi - rekla je Cvijanovićeva.

Republika

Foto: Printskrin

Jovana Cvijanović ispričala detalje odnosa sa MC Stojanom

- Da li si imala prilike da čuješ kako je o tebi pričao Nemanja Gačić - nastavila je voditeljka sa pitanjima.

- Ja se upravo dopisujem sa njim... Nemanja hoće da dođe motorom - rekla je Jovana.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nemanja Gačić se navodno dopisivao sa Jovanom dok je sedela u studiju

Ona je takođe ispričala i kako je tekao njen odnos sa Urošem Rajačićem koji je nedelju dana pred finale postao glavna tema u Beloj kući zbog afere sa udatom Jelenom Marinković. Voditeljka ju je pitala da li je tačno da ju je Rajačić zapratio na društvenoj mreži pre ulaska u rijaliti, a ona je odgovorila: 

- On je meni rekao da sam mnogo lepša nego na klipovima i da ćemo se družiti u Tršiću, znači da je on to sve dobro propratio... 

Podsetimo, majka ove Elitarke je jednom prilikom potvrdila za medije koliko je njena ćerka propatila zbog veze sa poznatim muzičarom MC Stojanom, te istakla da Jovana generalno nema sreće s muškarcima.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading