Stefani Grujić otkrila - OD ČEGA ĆE ŽIVETI POSLE "ELITE": Izbačena takmičarka od uzbuđenja NE MOŽE DA SPAVA (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica rijalitija čije finale nas očekuje sutra uveče se oglasila i otkrila svoje planove.

Stefani Grujić otkrila - OD ČEGA ĆE ŽIVETI POSLE "ELITE": Izbačena takmičarka od uzbuđenja NE MOŽE DA SPAVA (FOTO)

Foto: printscreen/RTVPink

Sinoć je u "Eliti" održano još jedno vanredno "Finalno izbacivanje", prilikom kog su ispale dve takmičarke - Stefani Grujić i Anđela Šparavalo.

Stefani Grujić je zauzela 24. mesto, a Anđela Šparavalo 23. mesto.

Odmah po izlasku iz Bele kuće, obe učesnice su podelile svoje prve utiske, dok je Anđelu sačekalo i šok-iznenađenje. Naime, ona se suočila prvo sa majkom, a onda i sa celom porodicom sa kojom je tokom celog svog učešća u rijalitiju bila u sukobu zbog veze sa Bojanom Pavlović kojoj su se njeni najbliži sve vreme protivili.

Republika

Foto: printskrin instagram

Stefani Grujić napustila "Elitu" pre superfinala

Stefani Grujić, kao da je jedva dočekala slobodu, a koliko se poželela mobilnog telefona i društvenih mreža govori i to što je odmah počela da niže objave. Prvo je podelila storije iz studija na Pinku, kojim je obavestila svoje pratioce da je napustila rijaliti, a zatim je na suptilan način otkrila od čega će živeti posle "Elite". 

Naime, Grujićeva očito od uzbuđenja nije mogla da spava, pa je i kada je došla kući nastavila da se oglašava na Instagramu.

U jednoj Instagram priči ona je pozirala dok je uz sliku izabrala zvuke novog dueta Tee Tairović i Nućija , a koncentrisala se upravo na ove stihove:

Mama, mama, ne brini, živeću od ljubavi!

Foto: printskrin instagram

Stefani Grujić otkrila od čega će živeti napolju

Podsetimo poslednji dani u "Eliti" vrlo su napeti i uzbudljivi pred veliko finale koje nas očekuje sutra uveče sa početkom od 21 sat. 

Voditelj Milan Milošević prethodnih dana vodio je emisiju "Finalno izbacivanje" u kojoj je prozivao učesnike koji potencijalno napuštaju rijaliti pre superfinala. Iako se među "ugroženima" nađu i oni koji to u tom trenutku nisu zbog većeg uzbuđenja među Elitarima, na kraju iz igre budu izbačeni ipak oni sa najmanjim brojem glasova, a to su sinoć bile Stefani i Anđela.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading