KOD OVE PLAVUŠE JE IVAN BEŽAO OD JELENE: Tražio utočište u njenom stanu, Marinkovićka joj napravila OŽILJAK!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnja učesnica rijalitija "Parovi" razvezala jezik!

KOD OVE PLAVUŠE JE IVAN BEŽAO OD JELENE: Tražio utočište u njenom stanu, Marinkovićka joj napravila OŽILJAK!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jelena i Ivan

Nevena Kalaver, bivša drugarica Ivana Marinkovića, otkrila je kako gleda na njegov propali brak sa Jelenom Marinković, koja je takmičara "Elite" javno prevarila u rijalitiju sa Urošem Rajačićem. Ona je iskritikovala i Jelenu i Ivana, pa otkrila šta je Marinković radio. Inače, Nevena je nekadašna učesnica rijalitija "Parovi".

- To su dva idiota. Uroša ne pozajem, ne mogu ništa ni da kažem. Prvo sam se iznenadila, kad sam čula da se to desilo, ali od njih zapravo više ništa ni ne može da šokira - istakla je Nevena.

Republika

Foto: Instagram.com/alalverakalavera

Nevena Kalaver progovorila o Ivanu i Jeleni

Ona je ispričala i da je Ivan nakon svađa sa Jelenom utočište tražio u njenom domu.

- Istina je da je spavao kod mene, tražio je utočište kod mene. Nisam bila sa njim, džaba to govori, ja ne mogu ni da zamislim da budem sa takvom osobom. On je bio bezobrazan prema mojoj porodici, pa sam ja izmislila da smo bili zajedno. Ne znam ni što sam ga izabrala kao druga - ispričala je ona za "Pink.rs".

Nevena je navela i da ju je Jelena jednom prilikom ujela, kao i da joj je posle toga ostao ožiljak na nozi.

- Mene je to bolelo, zverski me je ujela - kazala je Kalaverova.

Republika

Foto: Instagram.com/alalverakalavera

Nevena tvrdi da ju je Jelena zverski ujela

Inače, Ivan je nedavno dobio priliku da vidi snimak Jelene i Uroša, nakon čega je osuo paljbu po svojoj supruzi.

- Sada polako shvatam neke stvari. Ne mislim da ovo Jelena radi zbog rijalitija, ali možda i radi. Ona je do skroro bila osoba koja je mene osuđivala jer sam želeo da idem u rijaliti. Iskreno, ona napolju zarađuje pedeset hiljada, a ona je meni govorila da radim bilo šta. Ja sam rekao da mogu da radim i u prodavnici, pa da zajedno na kraju meseca izađemo oko sto hiljada dinara, što ne može da plati njene prohteve koje ima u vezi kose, estetskih zahvata i ostalo. Želeo sam da joj otvorim salon nakon završene prošle sezone, ali je ona rešila da odemo na more i polako smo potrošili pare. Ona priča da će joj roditelji kupiti stan, to je laž, jer s tim parama može u okolini Požaravca da kupi stan - kazao je Ivan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading