MAJA ĆE PASTI U NESVEST KAD VIDI OVO: Taki joj priredio NOVO IZNENAĐENJE - svi UBEĐENI da joj je POZNATA PEVAČICA MAĆEHA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinković prigrlio ćerkinu imenjakinju, ruke joj čvrsto stegao oko struka, sve pršti od ljubavi!

MAJA ĆE PASTI U NESVEST KAD VIDI OVO: Taki joj priredio NOVO IZNENAĐENJE - svi UBEĐENI da joj je POZNATA PEVAČICA MAĆEHA!

Foto: instagram.com/printscreen

Otac poznate starlete i rijaliti učesnice Maje Marinković, Radomir Marinković Taki, često intrigira javnost, a sada je izazvao pažnju objavom fotografije na kojoj pozira sa poznatom pevačicom Majom Nikolić.

Na pomenutoj slici, Taki prisno drži Maju oko struka, dok joj je dlanove preklopio preko njenih i naslonio na stomak, a sve vreme oboje imaju osmeh od uva do uva.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taki Tadza (@takitadza)

 

Ovo je izazvalo brojne komentare i spekulacije da između njih može postojati i nešto više od prijateljstva. Pošto je njihova zajednička fotka izazvala dosta pažnje na društvenim mrežama, počeli su ispod nje da se nižu komentari poput:

- "Da li je ovo nova ljubav na pomolu?", "Opa, Taki..." i mnogi drugi.

S obzirom na popularnost i medijsku pažnju koja ih prati, interesovanje javnosti za njihov odnos sasvim je razumljiv.

Inače, Taki Marinković je poznat javnosti kao otac rijaliti učesnice Maje Marinković, dok je Maja Nikolić poznata po svojoj dugogodišnjoj muzičkoj karijeri, ali i po javnim nastupima i provokativnom stilu.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Radomir Taki Marinković ćerki ponovo priredio iznenađenj

Da li je ovo samo prijateljski zagrljaj u pitanju ili možda ima nešto više između njih, ostaje da ispratimo u narednom periodu. U svakom slučaju, ova fotografija je definitivno izazvala interesovanje javnosti i ostavila prostora za različite spekulacije.

Pogotovo što Marinkovićkin otac stalno ističe kako je u društvu manje ili više poznatih žena, pa nekad čak i mlađih od njegove ćerke. 

S obzirom na to da se bliži finale "Elite" tek ćemo da vidimo kakvo iznenađenje će njegovu Maju dočekati kad izađe napolje. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading