UROŠ RAJAČIĆ SVE SLAGAO, ISTINA JE POTPUNO DRUGAČIJA: Jelena posle ovog NEĆE ZNATI GDE JE, moraće da donese HITNU ODLUKU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rajačić se izlanuo pred Janjušem, sada svi znaju njegova prava osećanja.

UROŠ RAJAČIĆ SVE SLAGAO, ISTINA JE POTPUNO DRUGAČIJA: Jelena posle ovog NEĆE ZNATI GDE JE, moraće da donese HITNU ODLUKU!

Foto: printskrin

Jedan od trenutno najaktuelnijih učesnika "Elite" Uroš Rajačić, koji je poslednje nedelje pred samo superfinale, dospeo u žižu preko afere sa udatom Jelenom Marinković, isprva je imao stav da nije zaljubljen i da je čisto iz hira ušao u ljubavni odnos sa suprugom Ivana Marinkovića.

Međutim, kako vreme odmiče i kako se atmosfera oko ovog ljubavnog para zahuktava, tako se i ovaj elitar sve češće odaje i pokazuje znake da ipak trza na zauzetu ženu.

Naime, dok je sedeo ispred izolacije sa Markom Janjuševićem Janušem, on se naprasno setio pesme koja dovoljno govori o tome da je vidno zaljubljen u udatu Jelenu Marinković. 

- Znaš li ti onu pesmu, Janjuše: ''Gde si Jelena, da mi srce smiriš'' - pitao je Rajačić, sa osmehom kojim je odavao utisak da se opasno zatreskao u Marinkovićku.

Republika

Foto: printskrin

Uroš Rajačić se odao pred Janjušem, ipak je zaljubljen do ušiju

Janjuš koji od početka njihove afere služi Urošu kao neko od poverenja, kome ovaj sve priča i očekuje od njega i savet s obzirom na bogato rijaliti-iskustvo bivšeg košarkaša. 

Inače, budućnost Jeleninog i Uroševog odnosa i dalje je neizvesna i reklo bi se da oboje još uvek tvrde pazar.

Ono što je izvesno je da je Marinkovićka konačno usrećila svoju porodicu, koja nikada nije bila za njenu vezu, pa samim tim ni brak, sa Ivanom Marinkovićem.

Oduvek su smatrali da je ona mogla napraviti mnogo bolji izbor kada su muškarci u pitanju, što im je sada i dokazala, s obzirom na to da su je majka i sestra, kako tvrdi Jelenina drugarica Izabela, podržale kad je s Urošem prevarila muža.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading