CEO RIJALITI TRPI MALTRETIRANJE, PA GA ZAKUCA DAN PRED FINALE: Ša doživeo NAJVEĆE PONIŽENJE do sada, pa TRANSFER BLAMA SA MIONOM!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi Elitar ubo dve muve jednim udarcem, hteo da ponizi repera, pa raskrinkao i njegovu devojku!

CEO RIJALITI TRPI MALTRETIRANJE, PA GA ZAKUCA DAN PRED FINALE: Ša doživeo NAJVEĆE PONIŽENJE do sada, pa TRANSFER BLAMA SA MIONOM!

Foto: ATA Images, Instagram

Učesnik "Elite" i poznati reper Nenad Aleksić Ša osim po turbulentnoj vezi sa Mionom Jovanović u protekloj sezoni rijalitija ostaće upamćen i po mnogo ružnom ophođenju prema cimeru Urošu Staniću.

Naime, fanovi ovog mladog takmičara zameraju muzičaru što, kao daleko stariji i iskusiji, nije mogao da se kontroliše, već je gotovo svih deset meseci na različite načine psihički maltretirao mladog Uroša. Nekad se čak dešavalo da se zaleti da se i fizički obračuna sa njim, ali je svaki put u tome sprečen. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo_realno6_

 

Međutim, Stanić je pokazao da je ipak on mudriji, pa je strpljivo sačekao kraj rijalitija i bukvalno dan pred superfinale zakucao Ša jednom rečenicom, kojom ga je posle svega spustio na zemlju i žestoko ponizio. 

- Ti si zloban, pakostan, sujetan i zao čovek - oduvao je Uroš Ša u jednom dahu, i to pred Mionom, kojoj je dobacio:

- Ja sam sa 30.000 dinara na računu bolji čovek od njega koji ima 30.000 evra!

Međutim, Jovanovićeva umesto da se zabrine zbog Uroševih reči, za koje, sudeći po komentarima na društvenim mrežama, mnogi smatraju da su tačne kada je u pitanju Ša, ona se uhvatila za pravopis, koji joj očito nije jača strana.

Naime, reper je u jednom momenutu dok se prepucavao sa Urošem, pomenuo da je radio u trafici, a ona ga je ispravila da se kaže "na trafici" zbog čega su je u komentarima ispod ovog klipa žestoko isprozivali i ismevali zbog neznanja.

Miona kao profesorica srpskog - napisao je jedan korisnik društvenih mreža uz emotikon koji označava plakanje od smeha, a posle njega su se nizali sledeći:

- "Miona razbija koliko je glupa.", "Miona - u kur*u il na kur*u, pitanje je sad... Izvinjavam se, al došlo mi."
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading