MAJA SMEŠTA STANISLAVU OZBILJAN HAOS U SPOLJNOM SVETU: Pripremila paklenu osvetu, od pomirenja nema ništa!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković se izlanula, pa otkrila zbog čega ne želi vezu sa Stanislavom.

MAJA SMEŠTA STANISLAVU OZBILJAN HAOS U SPOLJNOM SVETU: Pripremila paklenu osvetu, od pomirenja nema ništa!

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković i Slađa Lazić su iskoristile današnji dan, kako bi oplele po Stanislavu Krofaku, koji ih je, po svemu sudeći, razočarao, nakon što je pokazao da je stipsa i da nije spreman priuštiti devojci skupocene poklone:

- Ti misliš da je on stipsa? Nije normalan da pita takve stvari i da pita šta će ti to... On kao kad je Janjuš pitao Aneli šta će joj auto... Kuku majko, pa kakvi su ovo muškarci? Valjda muškarac treba da ti da vetar u leđa da budem uspešnija, a ne da te unazađuje... Valjda je ponos što ću ja da kupim nešto u životu - govorila je Slađa.

- Kaže kako sam razmažena i da ne bi nikad donosio doručak u krevet - dodala je Maja.

- Pa ne mora, sposobna si sama da kupiš. Poenta je što on sve radi da se ti osećaj nesigurno. To nisu muškarci za nas - rekla je Lazićeva.

 

Maja je pomno slušala Slađino izlaganje i savete, a obe su zaključile da je njima neophodan potpuno drugačiji muškarac, pored kog će biti sigurne.

Podsećamo, Stanislav i dan-danas tvrdi da neće biti u vezi sa Majom nakon Elite, iako je ona ubeđena da će dobiti ono što želi, odnosno, da će Krofak jedva dočekati da je pozove u Zagreb:

- Ja sam njoj više puta rekao, ali mi imamo zadrugarski odnos. Kad me ne smara i nije dosadna ne ponižava se. Rekao sam da me više ne provocira i ne priča stvari koje ne mogu da slušam - dodao je Krofak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Leo

17.07.2024 11:12

Ma bravo za Stanislava, kakva maja, sutni taj OLOS, to ti ne treba ni pod razno, najgori slucaj u zadruzi, samo vrati klipove!!!!