FILIP CAR DOBIO PORUKU PRED FINALE ELITE! Maja Marinković glavni krivac - isplivali svi detalji šta se desilo!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković iznenadila sve gledaoce obraćanjem tokom sastanka.

FILIP CAR DOBIO PORUKU PRED FINALE ELITE! Maja Marinković glavni krivac - isplivali svi detalji šta se desilo!

Foto: ST/Nemanja Pančić/Vladimir Lukić, Pixabay.com

Voditelj Darko Tanasijević danas je ušao u Belu kuću, a takmičari su morali da objasne zbog čega oni zaslužuju da pobede u najgledanijem rijalitiju u regionu. 

Na red je došla starleta Maja Marinković, koja je održala monolog, a potom se obratila svojim pratiocima i fanovima da glasaju za nju. Međutim, ono što je mnogima zapalo za uši jeste kada je Maja pozvala njenu stranicu ,,lemure" da glasaju za nju, a poznato je da je ta stranica nastala tokom veze sa Filipom Carem, pa su mnogi pomislili da se ona kroz to obratila baš njenom bivšem dečku. 

 

- Vrelo jasno i konkretno, ovde sam šest godina i ovo mi je najbolja sezona. Nisam pokazala toliko loših osobina, bila sam iskrena i dobar komentator dok nisam ušla u ljubavni odnos. Odnos je bio normalan, imala sam par ispada, ali ne nešto strašno. Ja sam ovde šest godina, nisam lažno moralisala i gazila stavove. Ja nisam folirant, kad pogrešim stojim iza svojih postupaka. Ušla sam u odnos sa kulturnim dečkom, a to ćemo da nastavimo. Mislim da sam dosta loših stvari radila kao klinka, a sad kad sam matora koka prvi put sam bila pribranija u određenim situacijama - pričala je Maja, pa se obratila u kameru:

Foto: ATA Images

Maja Marinković i Filip Car

 

- Podzavljam porodicu i moje drage ljude, podršku, Lemuri rokajte jako. Ja sam iskrena, uvek doterana i sebe dam maksimalno. Ja sam jedan paketić - poručila je Maja.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Pero

13.07.2024 20:40

Ti jesi paketic ali samo onih koje te pakuju kako garavi rece sine majo samo horizontala sad zavrsi barem neki kurs id 3 meseca a ne samo da mislis na seks🤣😂