ORKESTAR SVIRA KRAJ - VODITELJ SE OPROSTIO OD MIONE JOVANOVIĆ: Učesnica briznula u plač, Ša unezveren!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović ne dolazi sebi zbog ove informacije.

ORKESTAR SVIRA KRAJ - VODITELJ SE OPROSTIO OD MIONE JOVANOVIĆ: Učesnica briznula u plač, Ša unezveren!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon što je voditelj "Elite" Darko Tanasijević propitao ukućane o velikom finalu i razlozima za pobedu, oprostio se od njih i poželeo im sve najbolje nakon završetka rijalitija i suočavanja sa spoljnim svetom, koji donosi brojne izazove:

- Ljudi, sve najbolje vam želim, srećno, ali nije lako! Nemojte plakati... Drvena Miona plače, ljudi. Orkestar, svirajte! - govorio je Darko Tanasijević.

Učesnici su se redom pozdravljali sa njim i pokušavali da zaustave suze, shvativši da je došao kraj najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima. 

Sezona "Elite" rijalitija približila se kraju, a finale je zakazano za subotu 13. jun. Jedno od pitanja koje mnoge zanima jeste kakva nagrada očekuje pobednika. Prema otkrivenim informacijama, nagradni fond za ovu specijalnu sezonu rijalitija je nikad veći, a pobednik će osvojiti neverovatnih 100.000 evra. Drugo, treće i četvrto mesto neće biti zanemareno, jer će napustiti rijaliti sa po 50.000 evra.

Još tokom protekle godine Milica Mitrović otkrila je detalje o nagradama. Na svom Instagram profilu je privukla pažnju mnogih zainteresovanih kandidata za učešće, objavljujući informaciju o impresivnom nagradnom fondu. Ova informacija je verovatno bila ključna u privlačenju potencijalnih učesnika i dodatno ih motivisala da se prijave za takmičenje u narednoj sezoni rijalitija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading