MALOLETNI BRAT ANĐELE ŠPARAVALO POBEGAO OD KUĆE! Nije želeo da vidi sestru, ne sme da mu izađe na oči!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Šparavalo postala svesna svojih grešaka.

MALOLETNI BRAT ANĐELE ŠPARAVALO POBEGAO OD KUĆE! Nije želeo da vidi sestru, ne sme da mu izađe na oči!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anđela Šparavalo

Anđela Šparavalo je sinoć napustila rijaliti "Elita", a javnost je dočekala sa nestrpljenjem da čuje njene utiske o turbulentnoj vezi sa Bojanom Pavlović i sukobima sa porodicom koje je doživela tokom svog učešća.

Prvi susret Anđele sa majkom i ocem dogodio se odmah po napuštanju imanja, u Šimanovcima. Njen otac je brutalnom porukom poručio da su za nju njihova vrata zatvorena, dok je majka učestvovala u uživo emisiji "Finalna izbacivanja" i poručila Anđeli da će otac i ona krenuti po nju, iako su joj ostavili pasoš u Šimanovcima. Anđela je izjavila da će o ovom susretu govoriti u večerašnjoj emisiji.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anđela Šparavalo

 

Anđela je iznela da se još nije čula sa svojom bakom, koja je zbog njenih postupaka bila zdravstveno jako loše tokom njenog učešća. Takođe, spomenula je i brata Đoleta, koji joj je poslao potresnu poruku u "Elitu". Izrazila je nameru da poseti brata i baku kako bi im objasnila situaciju.

- Nisam se još čula sa bakom, tek treba da se čujem sa njom, provela sam više vremena sa majkom i tatom - rekla je ona, te spomenula i brata Đoleta, koji joj je poslao potresnu poruku u "Elitu":

- Nismo se čuli, sutra ću sigurno da odem kod njega, on je kod bake...Ne plašim se, znam da je sigurno povređen i sve to, ja to razumem, ipak je on mali, prolazio je u školi sve i svašta, pokušaću da mu objasnim sve - rekla je ona za Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Dalija

13.07.2024 14:24

Ne pratim to, ne dozvoljava mi moja inteligencija. Zna se ko gleda. Procitam poneku recenicu iz ovog teksta pa se mislim. Kako se biraju osobe koje tu borave? Zasto roditelji pustaju decu u tu septicku jamu i zasto onda to gledaju, ako dete ode protiv njihove volje?