IZBILA DRAMA NA PINKU! Majka Anđele Šparavalo KOLABIRALA, program Elite hitno PREKINUT! Polivali je kako bi je POVRATILI, scena ledi krv u žilama

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Anđele Špravalo se onesvestila nakon što je njena ćerka priznala da voli Bojanu Pavlović!

IZBILA DRAMA NA PINKU! Majka Anđele Šparavalo KOLABIRALA, program Elite hitno PREKINUT! Polivali je kako bi je POVRATILI, scena ledi krv u žilama

Foto: printscreen/RTV Pink

Večerašnje gostovanje Anđele Šparavalo u emisiji kod voditeljke Ane Radulović donelo je nekoliko neočekivanih obrta. Jedna od najupečatljivijih izjava bila je Anđelina otvorena izjava o svom odnosu sa i dalje aktuelnom učesnicom "EliteBojanom Pavlovićem, koju je započela jednom pričom, da bi kasnije promenila svoj stav.

Međutim, u jednom momentu Anđela je hrabro priznala da voli Bojanu i da se ne može ponašati suprotno, uprkos pritisku koji je doživela od roditelja koji je ucenjuju da bira između njih ili ljubavi sa istopolnom osobom. Ova izjava izazvala je da se Aleksandra Šparavalo, Anđelina majka koja je bila prisutna u studiju iza kamera, onesvesti, te joj je hitno pružena pomoć kako bi došla sebi.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Anđela Šparavalo plače zbog roditelja i Bojane Pavlović

Podsećanja radi, Anđela Šparavalo je sinoć napustila rijaliti "Elita", a javnost je dočekala sa nestrpljenjem da čuje njene utiske o turbulentnoj vezi sa Bojanom Pavlović i sukobima sa porodicom koje je doživela tokom svog učešća. Naime, čim je došla u studio, Anđela se ogradila od Bojane i započela svoje "pranje", jer je navodno videla njeno muvanje sa ostalim ukućankama.

- Videla sam neko muvanje sa drugim devojkama, Žani kako se obraća, Danku je muvala, pričala je sa Teodorom. Meni je to neko i pisao, kako se gledala, muvala, flertovala. Sve što sam pričala ona je negirala. Ja sam primećivala i kad mi tako neko kaže bude čudno. Neke stvari za ponižavanje, ovakva sam i onakva, a opet je sa mnom - govorila je Anđela.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Šparavalo se pere od Bojane Pavlović

- Prvo je bio poziv, onda sam tek iznosila. Sve je krenulo odjednom, pa smo stupile u odnos. Ja ne znam kako da objasnim, mi kao da nismo ni raskidale. Sve je to meni čudno - istakla je Šparavalo, pa priznala da li se ohladila od Bojane, pošto su to svi u studiju primetili:

- Nije me ohladilo, nego sam sklopila kockice. Ona je mene vređala, a ona je isto radila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading