BOJANI SE OVO NEĆE SVIDETI: Anđela PROTERANA IZ PORODIČNOG DOMA, utehu pronašla kod ove devojke - odmah joj je ponudila KREVET (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivše Elitarke već su izbacile i zajedničke slike na društvenoj mreži, svi misle da će joj Pavlovićeva zameriti ovo pućenje!

BOJANI SE OVO NEĆE SVIDETI: Anđela PROTERANA IZ PORODIČNOG DOMA, utehu pronašla kod ove devojke - odmah joj je ponudila KREVET (FOTO)

Foto: RTV PINK printscreen

Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović

Nakon što je Anđela Šparavalo između porodice i devojke Bojane Pavlović izabrala nju, morala je da napusti porodični dom.

Naime, kako je ispričala u sinoćnjoj emisiji "Finalno izbacivanje", porodica sa kojom se suočila posle "Elite" ucenila je Anđelu i naterala je da bira između ljubavi i njih.

Pošto je izabrala je Pavlovićevu, priznala je da je proterana iz porodičnog doma.

Njena veza sa devojkom nimalo sve vreme je bila sporna, jer se to njenim najbližim nikako nije dopalo, pa su mesecima pokušavali da je odvrate od te priče i indirektno ratovali.

Porodica Šparavalo ostavila je Anđeli pismo u kom su poručili da su je se odrekli, kao i pasoš i time aludirali na to da ona više nije dobro došla kući.

Republika

Foto: printskrin instagram

Anđela Šparavalo i Stefani Grujić zajedno u emisiji

Međutim, nakon Anđelinog ispadanja, njena majka Aleksanda Šparavalo uključila se u program putem telefonskog poziva i poručila ćerki da će doći po nju i odvesti je kući u Aranđelovac. Uprkos ubeđivanju svih koje najviše voli, situacija se, međutim, nije promenila, pa je Anđela i sinoć uživo u programu ponovila da voli Bojanu, nakon čega je njenoj mami pozlilo iza kamera. 

Republika

Foto: printskrin instagram

Stefani Grujić primila Anđelu na prenoćište

Bez obzira i na ovu dramu, Anđela je ostala pri svome stavu, a kako zbog takve odluke više ne može da se vrati svojoj kući, u pomoć joj je pritekla, sada takođe, bivša učesnica Stefani Grujić, koja je privremeno ugostila u svom domu, prenosi Pink.rs.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading