OVO BI VEČERAS MAJU MARINKOVIĆ MOGLO KOŠTATI PLASMANA?! Na naplatu došao kompromitujući snimak VRELE AKCIJE sa Stanislavom!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković totalno zaboravila na kamere!

OVO BI VEČERAS MAJU MARINKOVIĆ MOGLO KOŠTATI PLASMANA?! Na naplatu došao kompromitujući snimak VRELE AKCIJE sa Stanislavom!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Maja Marinković

Maja Marinković jedva je dočekala da vidi haljinu koju su joj poslali, pa je iste sekunde počela da se skida. Međutim, zaboravila je na kamere, pa su njene gole grudi bile u prvom planu. Obukla je dugu, crvenu haljinu sa veoma zanimljivim i nesvakidašnjim dizajnom, koja idealno pristaje njenoj figuri. Podsećamo, Maja je Stanislava "namestila" za se*s u toaletu, kada je Krofak pomislio da kamere u istom ne postoje, a sada je na iste ona zaboravila.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

Inače, Maja Marinković je uveća zadnjicu neposredno pred ulazak u "Elitu", a njena pozadina i dan-danas tema je brojnih diskusija na društvenim mrežama, s obzirom da se čini da je deformisana i da oporavak nije protekao kako bi trebalo. Kako je Marinkovićeva neretko u kupaćem kostimu, gledaoci su imali priliku da prisustvuju stravičnim scenama, koje su zabrinule njene fanove.

Nakon operacije, Maja Marinković je javno progovorila o svom novom zahvatu i otkrila detalje ugradnje silikona u svoju već impozantnu zadnjicu.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Maja Marinković

 

- Osećam se zaista dobro, s obzirom da je to tek sveže. Konačno se završilo sve što je trebalo da se završi, sad sam još po otokom, ležala sam 48 sati na stomaku. Sve će malo da splasne, sve je to super. Pridržavam se saveta lekara, nije bilo komplikacija. Moraću da mirujem dve nedelje, za mesec dana će biti sve kako treba, imam male bolove. Stavila sam 420 kubika u zadnjicu, po jednoj - rekla je tada aktuelna učesnica rijalitija "Elita".

Ipak, grudima je prezadovoljna, a muškarce je definitivno obradovao ovaj prizor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Veki

13.07.2024 16:23

Ako ova pobedi, jadni smo mi. Kakav ona kvalitet moze da pokaze omladini, dno dna