JELENA IZUDARALA IVANA, ON JAUKAO NA SAV GLAS! Bežao glavom bez obzira od nje, ukućani gledaju i ne veruju! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jeleni Marinković otkazale sve kočnice.

JELENA IZUDARALA IVANA, ON JAUKAO NA SAV GLAS! Bežao glavom bez obzira od nje, ukućani gledaju i ne veruju! (VIDEO)

Foto: instagram.com/printscreen

Jelena Marinković i Ivan Marinković

Uroš Rajačić napustio je sinoć takmičenje i ostavio Jelenu Marinković u suzama. Danas je Drvetu mudrosti priznala da jeste zaljubljena u Rajačića, i to pred suprugom Ivanom Marinkovićem, nakon čega je usledila neviđena rasprava, koja se nastavila i u dvorištu, a Jeleni je pala roletna, pa je krenula da šamara svog supruga:

- Zaljubljena sam, nikad me više nećeš videti, čak ni da mi kukaš - rekla je ona.

- Što pominješ mene? Ti si glupa kao i uvek. Uvek te drugi guraju protiv mene - rekao je Marinković.

- Niko me ne gura sad, nemaš više priliku da me blatiš. Beku nećeš nikada videti jer si montrum, smrad i lažov. Shvati da nikad nećeš biti srećan jer nikog ne voliš - kazala je Jelena.

- Volim svoju ženu, ali nadam se da će to brzo proći - rekao je Ivan.

- To nije ljubav, nego opsesija. Nikad me nisi voleo, nesrećniče jedan. Bićeš sam do kraja života, tako oronuo. Dobro je što nemamo dete jer bi završili kao Željko i Lena. Zaljubila sam se, crkni - odbrusila je Ivana.

- Dobro, menjaću žene i baš mi je super gajba. Ti si počela da me vređaš - rekao je Ivan.

 

 

Ivan i Jelena danima ne prestaju sa svađom, a gledaoci željno iščekuju informaciju o razvodu, s obzirom da Jelena planira vezu sa Rajačićem u spoljnom svetu, iako je prethodno izjavila da smatra da je Uroš veoma nezreo i nestabilan muškarac, ali čini se da baš takav njoj treba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Aja

13.07.2024 18:53

Ko bi normalan ziveo sa Jelenom? Od prvog dana ga tuce i ponizava.

JA

13.07.2024 19:04

Ova zena je katastrofa, agresivna ,bezobrazna ,primitivna ! Ono sto ne razumem u Elitije da je zenama je dozvoljeno da biju muskarce i to se veoma cesto klasifikuje kao ljubavna svadja (???) Ali ako bi muskarac udario zenu , bio bi diskvalifikovan istog momenta zbog ‘fizickog nasilja’ ! Uros ako nastavi sa njom , nema pojma kako ce ga tuci ….neka odgleda klipove iz onog drugog rijalitija da bi shvatio sa kakvom bolesnicom ima posla.!