ALARMANTNO STANJE U ELITI! Superfinalisti zanemeli zbog HITNOG obaveštenja Velikog šefa!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki šef je poslao ukućanima novo pismo.

ALARMANTNO STANJE U ELITI! Superfinalisti zanemeli zbog HITNOG obaveštenja Velikog šefa!

Foto: printscreen/RTVPink

Uoči velikog finala popularnog rijalitija "Elita", Veliki šef je poslao pismo finalistima koje je pročitao Marko Đedović. U pismu je navedeno da je potrebno da svi finalistima odnesu stvari na kapiju i da se salon otvara u 17 časova, te da se svi moraju pripremiti do 20:30. Ova poruka je svakako podigla tenziju među finalistima, dok su se oni poslednji put pripremali za veče koje će odlučiti pobednika.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

 

 

- Draga Elito, potrebno je da svi odnesete stvari na kapiju. Takođe, salon će biti otvoren od 17 časova, napominjemo da svi morate biti spremni do 20:30. Pozdrav, Veliki šef - glasilo je pismo.

Nakon što su primili pismo od Velikog šefa, finalisti su odlučili da se poslednji put pripreme za veče koje će odlučiti njihovu sudbinu. Atmosfera je bila napeta, a zvono ih je prekinulo upozoravajući ih da se odmah okupe za crnim stolom. Ovo je bio trenutak kada su svi shvatili ozbiljnost situacije i kada su se fokusirali na ono što ih očekuje u superfinalu.

Večeras u 21h počinje superfinale rijalitija "Elita" u kom će se 20 finalista boriti za impresivan nagradni fond od 250.000 evra. Prvo mesto nosi nagradu od 100.000 evra, dok će drugo, treće i četvrto mesto dobiti po 50.000 evra. Ova velika suma novca svakako je bio veliki motiv za sve finaliste, te su uložili maksimalne napore kako bi osvojili prestižnu titulu pobednika.


S obzirom na najavljene detalje, superfinale rijalitija "Elita" obećava uzbuđenje i napetost do samog kraja, dok će gledaoci biti u prilici da vide ko će odneti pobedu i osvojiti zavidan novčani iznos.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading