BAKA MIONE JOVANOVIĆ STIGLA U ŠIMANOVCE BESNA KAO RIS: Najavila ozbiljan haos, unuku čeka brutalno "ribanje" pred kamerama!

Autor: G. D. / M. I.

Elita 8 | Farma 8

13.07.2024

20:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Baka Mione Jovanović otkriva koliko ju je unuka razočarala.

Nakon deset uzbudljivih meseci u Beloj kući večeras u 21 sat počinje superfinale "Elite".

Tokom vanrednih izbacivanja koja su se u proteklih nedelju dana odigrala na imanju u Šimanovcima od 30 finalista u rijalitiju je ostalo 20 superfinalista koji će se "do poslednjeg glasa" boriti za prvo mesto.

To su sledeći superfinalisti:

Anita Stanojlović, Anđelo Ranković, Aneli Ahmić, Marko Janjušević Janjuš, Marko Đedović, Lepi Mića, Jovana Tomić Matora, Miona Jovanović, Nenad Aleksić Ša, Maja Marinković, Stanislav Krofak, Bojana Pavlović, Milena Kačavenda, Jelena Marinković, Ivan Marinković, Uroš Stanić, Milica Veličković, Borislav Terzić Terza, Slađana Lazić Poršelina i Nenad Macanović Bebica.  

Baka Mione Jovanović, Milica, pojavila se na velikom finalu u Šimanovcima, gde je za Republiku otkrila kako će izgledati njen susret sa unukom i kako će joj očitati bukvicu zbog toga što je prekršila obećanje, ali i zbog veze sa Nenadom Aleksićem Ša:

 

- Naravno da Miona ide kući, gde drugo?! Neću joj ništa ružno reći, samo da ne volim laž, a ona zna šta mi je obećala. Pa neka se presabere sada - rekla je Mionina baka za Republiku.

Ona je bila besna kao ris, pa je jasno da će obaviti ozbiljan razgovor sa unukom zbog svega što je porodici priredila u rijalitiju. Pored Mionine bake, na imanju se pojavio i Taki Marinković, Sita Ahmić, Uroš Rajačić i ostali bivši zadrugari, kao i porodica aktuelnih učesnika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading