SITA AHMIĆ NAJAVILA PAKAO TAKMIČARIMA ELITE: Tužbe PLJUŠTE, a Staniji je imala da poruči RASKID sa Asminom! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sita Ahmić progovorila o tužbama i Asminu Durdžiću!

Na večerašnje superfinale Elite stigla je sestra Aneli Ahmić, Sita Ahmić, koja je pred našim kamere progovorila o gorućim temama. Sita ističe da bi volela da Aneli pobedi,t e da je sigurna da je ona iznela čitavu sezonu, ali i da su mnogim takmičarima stigle već tužbe. 

Janjušu će pružiti ruku ukoliko on nju pruži, a o Asminu Durdžiću i dalje nema lepo mišljenje. 

- Idemo kući srećne i zadovoljne, ako mi Janjuš pruži ruku, i ja ću njemu, moje mišljenje se neće promeniti. Ja se nadam da će Aneli da pobedi, 90 posto sam uverena da će pobediti, ona je iznela ovaj rijaliti - rekla je Sita za Republiku, pa nastavila:

- Nikada se moje mišljenje neće promeniti, ne bih volela da se pomire. Za Asmina nikada neću podržati, oni treba da razgovaraju preko advokata, on se odrekao ćerkice.

Foto: Republika.rs

Sita Ahmić ELita 7 finale

 

 

- Ima, nisam mogla da dođem do nekih dokaza, ali će videti. Stanija ga neće ostaviti, ali kada prođe narod pita, onda hoće. Ne mogu ništa izdvojiti, saznaće puno stvari, ali ja ću joj objasniti da je bilo i prošlo, da nastavi dalje, da ne čita, bitno je da popričamo kako je porodica. A ovo šta je pričao Asmin, to nikada nećemo moći ispraviti, to će uvek biti na Guglu.

Nora kako je podnosila razdvojenost od majke Aneli?

- Ona je mala, nije bila velika, ima sada tri godine, navikla se, gledala je mamu, gde nije bilo svađa, ona je to shvatila kao posao mamin. Nije viđala Asmina. Njega dete ne zanima. On laže. Ja sam ponosna na nju, posle svega šta je proživela, nećemo zameriti, samo neka je živa i zdrava! 

- To je njena odluka, to niko ne treba da sugeriše, to je njena odluka, meni se ne sviđa, ali to je njeno pravo.

Foto: Dragan Kadić

Sita Ahmić ELita 7 finale

 

Tužbe za takmičare Elite!

- Maja, Stanija, Janjuš, Ivan, Jelena, Kačavenda, Bojana, mislim da sam sve navikla. Ja ću često dolaziti na sud. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading