VODITELJ RASKRINKAO DOGOVORE U ELITI: Jelena i Ivan kriju VELIKU TAJNU, produkcija donela KONAČNU ODLUKU! (VIDEO)

Autor: M.Đ./O.B.

Elita 8 | Farma 8

13.07.2024

21:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj Milan Milošević bez dlake na jeziku otkrio je o dogovorima!

VODITELJ RASKRINKAO DOGOVORE U ELITI: Jelena i Ivan kriju VELIKU TAJNU, produkcija donela KONAČNU ODLUKU! (VIDEO)

Foto: Dragan Kadić

Milan Milošević

Večeras se na imanju Šimanovcima rijaliti šou-program "Elita 7" polako privodi kraju, te ćemo kroz nekoliko sati saznati ko će ove sezone odneti pobedu i izaći iz Bele kuće bogatiji za 100.000 evra. Poznate ličnosti i bivši učesnici se već uveliko skupljaju ispred Pinkovog studija kako bi zajedno doprinelu spektaklu koji je produkcija na čelu sa Velikim šefom pripremila za milionski auditorijum kraj malih ekrana.

Voditelj Milan Milošević na samom početku večerašnjeg grandioznog finala u Šimanovcima, pred našim kamerama je otkrio da je Veliki šef priremio iznenađenje za sve, ali da ne sme da otkrije o čemu se radi. 

Foto: Dragan Kadić

Milan Milošević na finalu Elite 7

 

- Očekujem spektakl neviđeni, ovo je tek početak, mislim da 20 superfinalista zaslužuju ovaj spektakl. Večeras će se desiti nešto što ne mogu da otkrijem, zato pratite! Ja favorita nemam... - rekao je Milan za Republiku, pa nastavio:

- Ko ima najviše glasova, on će pobediti. Ovakva vrućina nikad nije bila na finalu. 

Milan je potom prokomentarisao i odnos Jelene Ilić Marinković i Ivana Marinkovića, te je istakao da se moglo primetiti da je ona nesrećna pored supruga, što su rekli mnogi, a potom se dotakao i odnosa Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović i večerašnjeg susreta sa porodicama. 

 

- Nema dogovora, oni međusobno mogu, ali gledaoci to odmah vide, nema laži, nema prevara, oni mogu da se dogovaraju, imaju pravo na sve... Ne mogu da kažem da me je iznenadila, video sam da je ona nesrećna pored Ivana, ali sve je moguće. Videćemo susret Mionine bake i Ša, večeras će da bude... Za jednu ruku baka će da vuče, za drugu Ša, ali pobedi će roditelji - prokomentarisao je Milan. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading