ŠOK PRIZNANJE MENSURA AJDARPAŠIĆA O AFERI JELENE MARINKOVIĆ: Svi detalji PREVARE otkriveni, pre Uroša Rajačića je bila sa NJIM! (VIDEO)

Autor: G.D./O.B.

Elita 8 | Farma 8

13.07.2024

23:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mensur Ajdarpašić otkrio je sve o njegovom životu, pa razvezao jezik o prevari Jelene Ilić Marinković!

ŠOK PRIZNANJE MENSURA AJDARPAŠIĆA O AFERI JELENE MARINKOVIĆ: Svi detalji PREVARE otkriveni, pre Uroša Rajačića je bila sa NJIM! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

U toku je superfinale rijalitija ,,Elita", a bivši takmičar Mensur Ajdarpašić pred našim kamerama je progovorio o njegovom životu. Mensur je istakao da je raskinuo sa devojkom, sa kojom je bio po ulasku u ,,Elitu", a potom je otkrio i da ima velike planove kada je posao u pitanju, koji ne sadrže ulazak u sledeću sezonu. 

- Tu sam ja, samo vas nema... Šalim se... Pazi, nisam se nešto, od kada sam izašao, nisam se bavio rijalitijem napolju, trebao mi je odmor i oporavak, privatnih stvari koje sam rešavao, bili su u nekim procesima, bio sam rezervisan, ali sada je mngoo bolje - govori Mensur za Republiku i nastavlja:

Foto: Republika.rs

Mensur Ajdarpašić Elita 7 finale uživo

 

- Mi zapravo nismo ni raskidali, nije to bila ni pauza, bili smo u aktivnoj vezi, samo što ja nisam hteo da eksponiram svoj odnos, ni devojku, hteo sam da sačuvam za sebe, sačuvao sam ga, mislim da javnost to ne zna, ali to je ozbiljna ljubav i prelepo nam je. Ne bih da otkrivam, trenutno nismo u vezi, tako da ne znam šta se dešava. Iskreno, sa nekom pravom osobom da, ali da brzam negde ili da kasnim, ne, osećam se jako dobro, imam vremena, moje vreme tek dolazi.

Čime se sada baviš?

- Skoro sam završio akdamediju na kojoj sam bio, trenutno odmara, ali od zimske sezone krećemo. Za sada više neću ulaziti u rijaliti. Moram da vam kažem, ja uživam konstantno, jako mi je lepo, od čega su pare, to nije bitno. 

Foto: Republika.rs

Mensur Ajdarpašić Elita 7 finale uživo

 

Mensur Ajdarpašić o Jeleni Marinković i Ivanu Marinkoviću:

- Ništa to nije novo, ništa me ne čudi, to se iz godine u godinu ponavlja, dešava se, ljudi su spremni na sve, očekivano je, čekao se samo momenat kada će neko da napravi prvi korak, poslednja koja se desila, postalo je sve okej. Znaš kako, neko ko je malo iskusniji u tom svetu, ja sam video to od samog starta, da tu nešto ne štima, da tu nije kako treba, da se tu čeka i traži samo neka žrtva koja će da uđe u tu priču, bilo je bilo ko, samo da se raskanta taj odnos. Nešto tu nije bilo u redu, imam saznanja da je žena Ivanova, bila raspodeljena na više tih strana i da se samo čekalo momenat gde će da upali, dosta puta je bila odbijena od muškaraca, pa je upalilo tamo gde su najslabiji - govori Mensur za Republiku. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading