OTKRIVEN POBEDNIK "ELITE 8" PRE ZAVRŠETKA SEDME SEZONE! Slađa Lazić se izlanula, pa ZABILA NOŽ U LEĐA Maji Marinković! (VIDEO)

Autor: M. Đ. / M. P.

Elita 8 | Farma 8

13.07.2024

23:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Blindirana starleta" razvezala jezik nakon ispadanja iz "Elite 7"!

Slađa Lazić Poršelina, koja je osvojila 18. mesto u finalu "Elite 7", dala je intervju za Republiku nakon napuštanja rijalitija. Ona je progovorila o svom učešću, pa najavila haos u "Eliti 8".

- Tata je baš rekao da nije zadovoljan, ali ja sam presrećna. Niko ne zna kako je nama tamo. Ovo je najduži rijaliti. Srećna sam što sam došla do superfinala, sve blista, sve je u sjaju i štrasu. To je najbitnije. Prošle godine polufinale, sad superfinale, sledeće godine pobednica! - istakla je Slađa Lazić.

- Tata smatra da uvek može bolje, tako me je vaspitao. Zaslužila sam, ali meni je drago što je rekao to da sam pokazala iskrenost, moral, poštenje i da sam i dalje "blindirana starleta". 10 i po meseci nije niko uspeo. Malo sam se potresla što mi mama nije donela telefon - dodala je Poršelina.

Republika

Foto: Republika

Slađa Lazić Poršelina

- Nisam imala nikakvu taktiku, ovo je rijaliti šou. Ne bih volela da moj otac dođe na posao, a da mu kolega kaže da je gledao moj s*ks. Govorili su ukućani da nemam stav i karakter, u nekim prijateljskim odnosima nisam imala, ali u ovome da - rekla je ona, pa progovorila o prijateljstvu sa Majom Marinković:

- Mi smo se generalno pomirile pre dva, tri meseca, u dobrim smo odnosima, ali nećemo ići na more. Idem ove godine u Dubrovnik kod moje drugarice Aneli Ahmić, na Kubu sa Anitom i Anđelom - otkrila je Slađa za Republiku.

- Postojao je jedan muškarac pre rijalitija, videćemo da li je i dalje tu, ali ide leto, ljubav... Moram dobro da se odmorim, ući ću malo kasnije u "Elitu 8". Ovo je savršen projekat na mene! Ja sam pravi rijaliti igrač! Prošle godine sam kupila auto, sad bih nešto da zidam. Možda neki posao, otvaram Onlifans. Materijalista sam, nisam sponzoruša, volim svoj novac, da budem jaka žena. I neka estetska operacija, grudi. Sledeće sezone videćete drugo lice Slađe Lazić Poršeline - zaključila je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading