VANREDNO UKLJUČENJE ANĐELE ĐURIČIĆ TOKOM FINALE ELITE: Bivša zadrugarka imala VAŽNU PORUKU, sad je sve jasno!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U jeku finala ,,Elite" na Instagram profilu se oglasila bivša zadrugarka Anđela Đuričić i otkrila ko su njeni favoriti za pobedu!

VANREDNO UKLJUČENJE ANĐELE ĐURIČIĆ TOKOM FINALE ELITE: Bivša zadrugarka imala VAŽNU PORUKU, sad je sve jasno!

Foto: Printskrin/RTV PINK

U toku je grandiozno superfinale ,,Elite 7", a večeras će verni gledaoci saznati ko će odneti titulu pobednika. U jeku superfinala, oglasila se bivša zadrugarka Anđela Đuričić, koja je otkrila na Instagram profilu kome je ona uputila podršku. 

Naime, večerašnji superfinalisti su Bojana Pavlović i Ivan Marinković, kojima je Anđela uputila podršku i pozvala svoje pratioce da glasaju za njih. 

- Pobednici su Ivan Marinković i Bojana Pavlović - napisala je Anđela na Instagramu. 

Foto: Instagram.com

Anđela Đuričić pružila podršku Ivanu Marinkoviću i Bojani Pavlović

Podsećanja radi, večeras se na imanju Šimanovcima rijaliti šou-program "Elita 7" polako privodi kraju, te ćemo kroz nekoliko sati saznati ko će ove sezone odneti pobedu i izaći iz Bele kuće bogatiji za 100.000 evra. Poznate ličnosti, bivši učesnici, podrška, prijatelji i porodice se već uveliko skupljaju ispred Pinkovog studija kako bi zajedno doprinelu spektaklu koji je produkcija na čelu sa Velikim šefom pripremila za milionski auditorijum kraj malih ekrana.

Ivan i Jelena danima ne prestaju sa svađom, a gledaoci željno iščekuju informaciju o razvodu, s obzirom da Jelena planira vezu sa Rajačićem u spoljnom svetu, iako je prethodno izjavila da smatra da je Uroš veoma nezreo i nestabilan muškarac, ali čini se da baš takav njoj treba.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading